14.2 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Reťazec Farmfoods, plný slovenských farmárskych potravín, otvoril 50. predajňu. Na zimu pripravil exkluzívne špeciality

Najčítanejšie

Krátky dodávateľský reťazec Farmfoods – Výnimočné potraviny, ktorý sa špecializuje na vysoko kvalitné slovenské potraviny vlastnej výroby, slávnostne otvoril novú, 50. predajňu na Slovensku. Nadväzuje tak na rozširovanie siete potravinových predajní podľa konceptu z vlastných fariem priamo na váš tanier.

„Šalianska predajňa je pre nás výnimočná, ide o jubilejné, polsté otvorenie prevádzky Farmfoods a navyše v blízkom okolí mesta máme viacero fariem, z ktorých pochádza nami predávaný sortiment. Šaľania si tak tradičné slovenské chute môžu užívať ešte viac,“ hovorí výkonný riaditeľ združenia Farmfoods, Ing. Tomáš Németh.

Neďaleko Šale je welfare kráľovstvo kačíc a hydinová farma v Kráľovom Brode a mliekarensko-syrárska farma v Dubníku, ktoré sú do reťazca zapojené.

Výhodou pre zákazníkov je rýchly a bezpečný nákup potravín s transparentným pôvodom bez návštev veľkých nákupných centier s množstvom ľudí.

„Dlhodobo sa snažíme poskytnúť zákazníkom komfortné nakupovanie aj vďaka osobným vzťahom medzi zákazníkmi a predajcami. Len vyškolený personál dokáže poskytnúť správne a komplexné informácie o produktoch a ich pôvode, čo je pre našu filozofiu zásadné,“ približuje Ing. Németh.

Farmfoods má dnes zalistovaných celkovo spomedzi 900 potravinových položiek viac ako 650 z vlastnej produkcie a intenzívne pracuje, popri rozširovaní doplnkového sortimentu, na vývoji ďalších a tiež na rozširovaní doplnkového sortimentu.

Vianočný sortiment rozšíria exkluzívne farmárske špeciality na pultoch ako napríklad klobása so slivkami či vlastné údené mäsá. „Všetky produkty, ktoré zákazníkom ponúkame, majú jasný slovenský farmársky pôvod. Veríme, že nastal čas vrátiť sa k nákupu prírodných, preveriteľných a lokálnych potravín od výrobcov, ktorých viete stretnúť aj osobne,“ dopĺňa Tomáš Németh.

Decembrovým hitom v obchodoch Farmfoods budú určite tradičné kvalitné zrejúce syry (AT DUNAJ Mliekareň a syráreň Dubník), klobásy na pečenie, varenie či priamu konzumáciu bez dusitanov a bez „éčok“, Carpaccio prírodné (mäsovýroba GET group Rožňava), vajíčka z welfare chovu v Tekovských Lužanoch, prepustené maslo Ghí (AT DUNAJ Mliekareň a syráreň Dubník), sušené huby (dodávateľ Ján Kupec), kyslá kapusta bez konzervantov (dodávateľ Hlivana s.r.o.) či exkluzívne vína z vinárstva Terra Wylak vo Veľkom Záluží.

(ts)

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne