6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Jaroslav Daniška: Droba je najhorší župan v dejinách krajiny

Najčítanejšie

Jaroslav Daniška je konzervatívny novinár, je šéfredaktorom online denníka Štandard, ale i je šéfredaktorom katolíckej revue Impulz a písal pre denník Postoj.sk.

Na Rádiu Slovensko má reláciu K2 venovanú kultúrnym osobnostiam, ktoré nie sú celebritami a na Rádiu Devín spolu so Štefanom Chrappom a Jurajom Šústom reláciu Reflektor.

V RTVS moderuje polemickú reláciu Do kríža. S rodinou žije v Pustých Úľanoch.

Píše o politike, kultúre a náboženstve, študoval v Trnave, Prahe a Varšave. Aktuálne sa vo svojom komentári pre denník Štandard vyjadril k predsedovi Bratislavského samosprávneho kraja Jurajovi Drobovi.

„Toto je správa o stave komunálnej politiky v hlavnom meste a okolí. Drobovo zlyhanie nie je len v tom, že v polovici novembra došlo v Bratislavskom kraji k zmene prímestského dopravcu, ktorá tak drasticky poškodila tisíce ľudí. Zlyhanie je aj v tom, že kraj, ani nikto iný, nedokázal za tento čas vytvoriť aspoň dočasný grafikon autobusov, ktoré chodia. Idete na zástavku a neviete, ktorý autobus príde a ktorý nie. Horšie ako na Ukrajine, lebo tam príde aspoň maršrutka,“ uviedol vo svojom komentári Jaroslav Daniška.

„Pamätáte si napríklad na meno Pavol Sedláček? Alebo Milan Marčok, Jozef Tarčák či Peter Chudík? Asi nie. Prví traja boli županmi v rôznych krajoch za HZDS, štvrtý za Smer. Toho smeráka nemohli vystáť ani mnohí v Smere, taký bol neschopný. A predsa nikto z nich nevytvoril vo svojej župe taký kolaps ako Droba. Aj Marian Kotleba svojho času v Banskej Bystrici ukazoval riadnu nekompetentnosť, ale Droba schoval do vrecka aj Kotlebu,“ vyjadril sa kontroverzne Jaroslav Daniška na adresu súčasného predsedu BSK.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne