7.2 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Najbohatšie sviatky v éteri budú v rádiách Expres, Europa 2 a Jemné

Najčítanejšie

V Rádiu Expres je predvianočné obdobie už tradične spojené s Najštedrejším adventným kalendárom. Poslucháči vo vysielaní otvárajú okná s vysokými finančnými výhrami a každý deň hrajú minimálne o 5.000 Eur. Vianočné sviatky sú na Exprese skutočne štedré aj vďaka Vianočnej lotérii, ktorá poslucháčom prináša 19 úžasných darčekov a na Štedrý deň aj extra výhru 7.777 Eur.

Neodmysliteľnou súčasťou Vianoc v najpočúvanejšom rádiu je seriál telefonátov s názvom Ježiško volá neposlušným deťom. Aj tento rok expresácky „Ježiško“ volal deťom, ktoré sa majú polepšiť. Telefonáty si poslucháči môžu vypočuť vo vysielaní aj na webe expres.sk

Redaktorka Oľga Džupinková, ktorá prináša reportáže o úspešných Slovákoch v zahraničí, pripravila vianočný špeciál o Slovákoch, ktorí trávia Vianoce vo svete a spoznávajú netradičné vianočné zvyky.

Moderátori Matúš Krnčok a Táňa Székely budú vo vysielaní zisťovať, či u nás ešte stále ľudia slávia tradičné alebo už moderné Vianoce. Dozvieme sa odpovede na otázky, či medzi sviatočnými rozprávkami vyhráva tradičná Popoluška alebo moderné Ľadové kráľovstvo, alebo či Slovákom chutí viac tradičný kapor, či moderný losos.

Na Štedrý deň budú na Exprese už tradične znieť iba vianočné pesničky a vysielanie bude bez reklám. Silvester odštartuje ranná show Hemendex, ktorá príde s vlastnou verziou tomboly o originálne ceny. Moderátorka Miša Vrábová sa v Bohatom Silvestri vráti k najkurióznejším momentom roka v súťaži o štyri špičkové smart hodinky a večer príde Martin Nikodým so svojou show a s najväčšími párty hitmi až do polnoci.

Rádio Europa 2 celý týždeň od 13.12. do 17.12. rozdáva poslucháčom lístky na koncert skupiny Imagine Dragons v Prahe. Od pondelka 20.12. pošle na cesty svojho Vianočného kuriéra. Poslucháči si môžu na webe europa2.sk vybrať darček, ktorý by im pod stromčekom urobil najväčšiu radosť. Ak budú mať šťastie, tak im ho Vianočný kuriér doručí až k dverám. Ale zazvoní iba raz a potom zostáva 60 sekúnd na prevzatie darčeka. Adrenalínové doručovanie darčekov bude Europa 2 prenášať naživo do vysielania aj na svojich sociálnych sieťach.

Populárna dvojica Sketch Bros na Silvestra pomôže poslucháčom vyžehliť ich problémy a koniec roka oslávia aj tým, v čom sú najlepší, a to svojimi známymi nachytávkami. Silvestrovská noc bude patriť exkluzívnej osemhodinovej párty Milana Lieskovského a DJa EKG, ktorí zahrajú vlastný mix tanečných hitov a prinesú aj guest mixy svetových hviezd ako David Guetta, Purple Disco Machine alebo Lost Frequencies.

Prvý deň nového roka bude na Europe 2 patriť stovke najväčších hitov roku 2021.

Rádio Jemné sa od už soboty 18. decembra zmení na vianočné rádio a až do 26. decembra bude hrať iba vianočné piesne. Pred Vianocami budú moderátori Jemných spolu so svojimi poslucháčmi hľadať Najkrajšiu československú vianočnú pesničku. Výsledok hlasovania poslucháčov na webe jemne.sk vyhlásia moderátori na Štedrý deň, počas ktorého budú Jemné hrať len slovenské a české vianočné hity.

Na prvý sviatok vianočný sa bude moderátorka Adriana Špronglová vo vysielaní venovať rozprávkam a filmom, bez ktorých si Vianoce nevieme predstaviť.

Silvester na Jemných sa ponesie v znamení zábavy. Moderátorka Martina Comisso si po 18:00 do štúdia pozve najlepších slovenských a českých zabávačov všetkých čias.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne