16.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

V tomto roku zostáva očkovancom už iba jeden deň

Najčítanejšie

Bratislavský samosprávny kraj bude očkovať aj cez sviatky. Posledným očkovacím dňom vo Veľkokapacitnom očkovacom centre v priestoroch Národného futbalového štadióna bude 29. december 2021. Očkovať sa bude 1., 2. aj 3. dávkou vakcíny.

„Od začiatku, čo sme začali na Tehelnom poli očkovať, sme podali vyše 650 000 vakcín. Personál, či lekári boli v plnom nasadení cez týždeň aj víkendy. Za čo sa im chcem poďakovať, lebo bez nich by sme to nedali. Aj vďaka tomu, ale i zodpovedným obyvateľom má bratislavský kraj najvyššiu zaočkovanosť zo všetkých krajov. Cez sviatky si lekári trochu oddýchnu, aby načerpali sily a mohli sa opäť pustiť do práce,“ zhrnul predseda BSK Juraj Droba.

29. decembra 2021 bude Veľkokapacitné očkovacie centrum k dispozícii od 8:00 do 18:00 hodiny. V novom roku sa priestory očkovacieho centra opäť otvoria v piatok 7. januára 2022.

Pokračovať sa bude v štandardnom režime. Očkovacie dni zostávajú nezmenené teda piatok, sobota a pondelok. BSK je však pripravený v prípade potreby flexibilne reagovať a prispôsobiť sa aktuálnej situácii.

Aktuálne sú termíny vyblokované, ale postupne sa budú dopĺňať. Prihlásiť sa na očkovanie môžete > TU. 

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne