5.9 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Členovia Vinohradníckeho spolku Vajnory prispeli k spríjemneniu vianočných sviatkov vajnorským seniorom

Najčítanejšie

Zariadenie Seniordom s celoročným pobytom je určené prednostne pre obyvateľov s trvalým pobytom v mestskej časti Bratislava-Vajnory s komornou kapacitou zariadenia pre 14 obyvateľov. Členovia Vinohradníckeho spolku Vajnory sa rozhodli seniorom spríjemniť vianočné obdobie.

„Na najstarších obyvateľov Vajnor by sa nemalo nikdy zabúdať a platí to obzvlášť počas vianočných sviatkov. Rozhodli sme sa, že spolu s predsedom spolku Jurajom Ondruškom a Fekete Václavom, sa aspoň trošku pokúsime o spríjemnenie Vianoc naším vajnorským seniorom vo vajnorskom Seniordome,“ uviedol Michal Szalay, člen VSV-Vinohradníckeho spolku Vajnory.

„Preto sme dnes do rúk pani doktorky Vaskej odovzdali menší nákup a domáce maškrty upečené našimi mamami. Dúfame že potešili. Tak ako našim seniorom tak aj všetkým Vajnorákom prajeme pevné zdravie a príjemné prežitie vianočných sviatkov,“ doplnil Michal Szalay.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne