8.8 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Pošta vyplatila už takmer 100-tisíc poukazov za očkovanie

Najčítanejšie

Slovenská pošta vyplatila už takmer 100-tisíc poukazov za očkovanie zo 120-tisíc doručených. Tieto dni sa bude doručovať ďalších 100-tisíc poukazov. Keďže od stredy 19. januára sa začínajú vyplácať aj sociálne dávky, treba sa pripraviť na zvýšenú návštevnosť pobočiek.

Poukaz je určený do vlastných rúk a seniori si peniaze môžu vyzdvihnúť v ktorejkoľvek z 1 503 pobočiek Slovenskej pošty po celom Slovensku po predložení poukazu a platného občianskeho preukazu.

Klientom, ktorí zo zdravotných alebo iných vážnych dôvodov nemôžu prísť osobne na poštu, Slovenská pošta poskytuje doručenie poštovým doručovateľom priamo do miesta bydliska. Doteraz túto možnosť využilo 15,5 % adresátov (spomedzi doteraz vyplatených poukazov).

V januári a vo februári Slovenská pošta doručí a vyplatí celkom 900 000 poukazov.

Poukaz na výplatu je „tradičný“ produkt Slovenskej pošty, takže pošty nezaznamenali väčšie problémy. Problémy vznikajú len jednotlivo, väčšinou ide o nepresnosti, ktoré boli do adries seniorov prenesené z databázy, čo sa vytvárala pri očkovaní.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne