11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Varte zdravo, rýchlo a efektívne s viacúčelovým ryžovarom Lauben Low Sugar Rice Cooker oceneným Red Dot Design Award

Najčítanejšie

Či už sa chystáte pripravovať rizoto alebo napríklad sushi, uvariť ryžu tej správnej konzistencie nebolo nikdy jednoduchšie. S viacúčelovým ryžovarom Lauben Low Sugar Rice Cooker sa varenie stane radosťou. Už sa nemusíte báť pripálených či rozvarených pokrmov. Naopak, namiesto dlhých chvíľ pri sporáku sa môžete venovať zábavnejším činnostiam. Naviac vďaka technológii low sugar urobíte aj niečo pre svoje zdravie.

Viacúčelový prémiový ryžovar Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT dokonale pripraví všetky druhy ryže stlačením jediného tlačidla. Netreba sa obmedzovať len na ryžu, obdobne si prístroj vďaka 6 smart funkciám poradí aj so strukovinami. Počas niekoľkých minút uvaríte vynikajúce polievky či kaše. Samozrejmosťou je aj funkcia opätovného ohrevu. Nádoba s objemom 1,5 litra sa pýši nepriľnavým povrchom a po použití ju jednoducho umyjete v umývačke.

Ryžovar disponuje špeciálnou inovatívnou technológiou, ktorá počas varenia oddeľuje prebytočné cukry od škrobu, čo priaznivci zdravého životného štýlu iste ocenia. S funkciou low sugar pripravíte ryžu s až o 40 % nižším obsahom sacharidov.

Zostanú v nej len tie nutrične bohaté a prebytočné sa vo vnútornej pokrievke premenia na želatínu, ktorú ľahko odstránite. Časovač zaisťuje, že si prípravu jedla môžete naplánovať podľa svojich potrieb. Ak sa váš partner zdrží, s funkciou keep warm zachováte jedlo teplé aj niekoľko hodín bez obavy z toho, že by sa ryža rozvarila či stratila chuť a štruktúru.

Na ovládanie ryžovaru slúži intuitívny dotykový displej. Ak pomáhajú s varením deti, buďte pokojní, o prístroj sa nepopália, a to vďaka technológii cool touch. Protišmykové nožičky zaisťujú, aby ryžovar zostal vždy na svojom mieste. A je tu ešte jeden bonus, s Lauben Low Sugar Rice Cooker získate zároveň štýlový doplnok.

Jeho minimalistický design bol ocenený prestížnymi cenami Red Dot Design Award (2020) a Design Award (2020).

Dostupný je na alza.sk a mall.sk za odporúčanú cenu 99,99 EUR

(ts!

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne