5.6 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Zalando na slovenskom trhu zavádza expresné doručenie a predlžuje lehotu na vrátenie tovaru na 100 dní

Najčítanejšie

Zalando, jedna z hlavných európskych módnych a lifestyle online platforiem, rozširuje svoju ponuku pre Slovenskú republiku. Svojim zákazníkom predstavuje službu expresného doručenia, Slováci sa tak teraz môžu tešiť na svoje nákupy v rozmedzí 1-2 dní (s poplatkom).

Vďaka spolupráci s DHL Express zákazníci nielenže obdržia svoju zásielku rýchlejšie než predtým, ale môžu si tiež vybrať z rôznych možností doručenia prostredníctvom samoobslužného portálu “DHL On Demand Delivery”.

Zákazníci tak majú väčšiu flexibilitu, pretože si môžu nechať doručiť zásielku k susedom alebo do miestnych obchodov a na poslednú chvíľu zmeniť adresu doručenia. Po novom je teraz možné vrátiť ktorýkoľvek z približne 485 000 výrobkov od 2 000 vyhľadávaných značiek dostupných na slovenskom trhu až do 100 dní a to samozrejme tiež bezplatne.

Daniel Rogiński, generálny manažér Zalanda pre Slovensko a krajiny strednej a východnej Európy, hovorí: „Sme radi, že môžeme našich zákazníkov na Slovensku naďalej tešiť ponukou toho najvyššieho pohodlia a širokým sortimentom módy. Naším cieľom je prehlbovať vzťahy na trhu a ponúkať služby šité na mieru, a to napríklad za pomoci rozširovania našej ponuky a vývojom nových, inovatívnych služieb.“

Veľké pohodlie pri nakupovaní je od prvého dňa neoddeliteľnou súčasťou prísľubu služieb spoločnosti Zalando svojim zákazníkom. Zalando neustále skúma nové príležitosti a investuje do svojich služieb doručovania a vrátenia tovaru budovaním silných sietí s miestnymi partnermi.

(ts)

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne