Pripravili sme nové číslo Novomestského Večerníka

Milí Novomešťania!
Ďakujeme vám za početné pozitívne ohlasy na prvé číslo Novomestského Večerníka. Tešíme sa, že naše rozhodnutie vyjsť z online priestoru, v ktorom sme v minulosti pôsobili, priamo k vám Novomešťanom, sa stretlo s priaznivou odozvou. Preto sme sa rozhodli, že aj v letných mesiacoch vám doručíme do schránok zaujímavé informácie zo života vašej mestskej časti.

V tomto čísle opäť nájdete viaceré zaujímavé rozhovory so špičkovými osobnosťami slovenskej kultúry, umenia a s aktívnymi miestnymi poslancami. Dozviete sa tiež,
ako napreduje revitalizácia Novej tržnice na Trnavskom mýte, aké stavby pribudnú v Novom Meste do zoznamu pamätihodností, či aké nové kultúrne podujatia sa pre vás v mestskej časti pripravujú.

Aj v tomto vydaní nájdete súťaž: Tentoraz sa nám podarilo získať exkluzívne archívne vydania knižiek Novomešťanky Zdeny Studenkovej a všetky môžete vyhrať.
V čísle tiež nájdete rozhovor s populárnym hercom Romanom Pomajbom, ktorý patrí aj medzi hviezdy nového divadla v mestskej časti – Novomestského Divadla, kde debutoval v inscenácii JERUZALEM anno 1187. Ale načo veľa úvodných slov, radšej sa začítajte do nového čísla Novomestského Večerníka. Veríme, že vás v horúcich letných mesiacoch osvieži svojou informačnou pestrosťou a že opäť budete spokojní.

Digitálne vydanie > Novomestský Večerník, č.2, júl-august

Tlačenú verziu novín dostanú všetci Novomešťania grátis do schránok v priebehu mesiaca júl.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu