9.4 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

Ringier spustil nový spravodajský portál Koktejl.sk

Najčítanejšie

Ringier na Slovensku spustil nový portál s názvom Koktejl.sk, ktorý bude prinášať čitateľom tie najaktuálnejšie informácie z domova aj zo sveta, šport, ako aj novinky zo sveta šoubiznisu, celebrít a prominentov. Vyplní tak prázdne miesto v portfóliu najväčšieho online mediálneho domu na Slovensku.

Dopyt po aktuálnych, zaujímavých a ľahších správach je zo strany čitateľov stále vysoký. Takýto typ obsahu však po predaji printového portfólia v ponuke webov Ringieru chýbal. Preto sa mediálny líder rozhodol rozšíriť svoje online médiá o nový portál Koktejl.sk. Bude pôsobiť ako samostatný webový portál, zaradený pod portálmi publikovanými na hlavnej stránke Azet.sk.

„Neustále sledujeme a vnímame potreby používateľov slovenského internetu. Aj preto si uvedomujeme, že čitatelia nie vždy hľadajú témy ako politika, ekonomika či vojna. Najmä v posledných rokoch sa však riešili práve takéto témy. Chceme preto ponúknuť aj ľahšie spravodajstvo, ktoré osloví nielen aktuálnych, ale aj nových čitateľov,“ povedal Michal Maruška, Managing Director Ringier Slovakia.

Nový portál Koktejl.sk má samostatnú redakciu, ktorú tvoria interní redaktori s dlhoročnými skúsenosťami z daného sektora. Šéfredaktorkou sa stala Veronika Mináriková. Denne budú sledovať dianie na Slovensku, ale aj v zahraničí a prinášať silné témy, ktoré aktuálne rezonujú nielen v spoločnosti, ale aj na sociálnych sieťach. Nebudú chýbať aktuálne príbehy či najčerstvejšie informácie o prominentoch a celebritách. Portál plánuje v blízkej budúcnosti rozširovať svoje spravodajstvo a kvalitne, ako aj jednoducho informovať o aktuálnych témach.

„Online svet sa rýchlo mení a my sa snažíme reagovať. Koktejl.sk skvelo zapadá do nášho portfólia a rozširuje ekosystém Azet.sk, ktorého súčasťou je web pre mladých Obkec, portál Azet, e-mailová služba AzetMail a sociálna sieť Pokec. Našou ambíciou je priniesť čitateľom ľahké, ale zároveň zaujímavé čítanie na každý deň,“ povedal František Novák, Chief Digital Officer Ringier Slovakia.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne