5.6 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Rockeri sú nadšení! Svoje vysielanie obnovilo Rádio ROCK, štvrté rádio spoločnosti Bauer Media

Najčítanejšie

Staro-nové rockové rádio naplno zaznie v slovenskom éteri už 3. októbra. Tri dni pred oficiálnym štartom vysielania sa na frekvenciách rádia spustí originálne odpočítavanie – zaznie 1000 rockových hitov do štartu Rádia ROCK. Prvý deň vysielania bude plný prekvapení a hostí naživo v štúdiu. Pôvodné rádio Anténa Rock po siedmych rokoch ukončilo svoje vysielanie pred rokom 1. októbra 2021.

Rádio ROCK prinesie najväčšie rockové hity od 80. rokov po súčasnosť, populárnych moderátorov Tomaggia a Sifona, nezameniteľný hlas Roba Rotha a spoľahlivé a aktuálne informácie.

„Tešíme sa na to, bude to úspešné naplnenie našej snahy o návrat rockového rádia do éteru. Ďakujem všetkým, ktorí nás podporili. Slovensko si zaslúži rockové rádio a verím, že nové Rádio ROCK splní očakávania svojich poslucháčov. Tvorí ho skúsený tím, ktorý sa môže oprieť o silné zázemie spoločnosti Bauer Media Audio Slovakia. Rádio ROCK perfektne zapadne do portfólia našich staníc a zároveň bude významným obohatením slovenského éteru,“ dodáva programový riaditeľ spoločnosti Rasťo Bečaver.

Jedinečná ranná show s Tomášom Kadlecom „Tomaggiom“ a Ľubou Tomášikovou odštartuje program rádia počas pracovných dní v čase od 6:00 do 10:00. Herec a rocker Robo Roth bude nielen hlasom rádia, ale predstaví sa aj v úlohe moderátora od pondelka do piatka vždy od 13:00 do 14:00.

Popoludňajšie vysielanie od 14:00 do 17:00 bude patriť Matejovi Mervartovi známemu pod prezývkou Sifon.

Vo večerných časoch dostanú v Rádiu ROCK priestor relácie venované špecifickým žánrom a rôznym obdobiam domácej aj svetovej rockovej hudby.

V programe počas pracovných dní nebudú chýbať najnovšie správy, počasie a dopravný servis. V rannej show v polhodinových intervaloch a počas dňa každú hodinu.

Rádio ROCK bude v FM pásme vysielať v Bratislave a Trenčíne, prostredníctvom digitálneho vysielania pokryje 50 % Slovenska a samozrejmosťou bude online stream na www.radiorock.sk.

Bauer Media Audio Slovakia zastupuje štyri rádiá – Rádio Expres, Europa 2, Melody a Rádio ROCK. Ide o najsilnejšiu mediálnu audio skupinu na slovenskom trhu. Je súčasťou Bauer Media Group, ktorá tvorí obsah a poskytuje služby celosvetovo pre viac ako 200 miliónov čitateľov a poslucháčov. Spoločnosť Bauer, ktorá je rodinnou firmou už po 5 generácií, pôsobí v 14 krajinách a má približne 15 000 zamestnancov.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne