7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Zdena Studenková napísala novú kuchársku knihu „Aj varenie je umenie“

Najčítanejšie

Uznávaná herečka Slovenského národného divadla Zdena Studenková nás opäť pozýva do svojej kuchyne! AJ VARENIE JE UMENIE je v poradí už jej treťou kuchárskou knihou.

Výnimočná herečka a kuchárka v nej ponúka milované a rokmi overené recepty z rodinného dedičstva, ale aj mnoho nových, pomerne nenáročných receptov.

Ako sama vraví, je tu nová éra, s potravinami, surovinami a koreninami, o akých sa nám pred pár rokmi ani nesnívalo. Kým klasické jedlá ponúka v pôvodnej podobe – pretože rezeň má byť taký, aký si ho pamätáme od mamy; možnosti modernej gastronómie s fantáziou využíva vo svojich vlastných, „autorských“ kuchárskych dielach.

So šarmom sebe vlastným nám tak ukazuje, že zdravý spôsob stravovania sa ľahko dá spojiť so skvelým gurmánskym zážitkom.

Okrem množstva atraktívnych a chutných receptov, nám Zdena Studenková ponúka aj exkurz do svojej hereckej spomienkovej komnaty, z ktorej vyťahuje milé, miestami pikantné zážitky so známymi kolegami, zaujímavé postrehy z ciest, spomienky na filmovačky a divadelné hry.

Pre dámy pridáva aj osobné návody, ako si uchovať skvelú figúru a krásnu pleť, teda to, čo na nej všetci obdivujeme. Knižka AJ VARENIE JE UMENIE je ako stvorená pre všetkých, ktorí majú radi život, chcú sa baviť, vychutnať si dobré jedlo a zostať pri tom vo forme.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne