13.9 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Najbohatšie, najtradičnejšie, najuletenejšie a najrockovejšie Vianoce budú asi v rádiách skupiny Bauer Media

Najčítanejšie

Vysielanie Rádia Expres je na Vianoce už tradične spojené so štedrými výhrami, vianočnými hitmi a atraktívnym programom pre celú rodinu.

Počas predvianočného týždňa a aj na Štedrý deň vo vysielaní zaznejú telefonáty Ježiška, ktorý volá neposlušným deťom. Je to obľúbená tradícia, ktorá na Exprese nebude chýbať ani tento rok.

Priamo na Štedrý deň budú od 8:00 do 12:00 vysielať Peťa, Djuro, Marek a Oli svoj Vianočný Hemendex. Pripravené je veľké finále súťaže Vianočná lotéria. Jeden z prihlásených poslucháčov získa výhru 7 777 eur! Ako každý rok zmení najpočúvanejšie rádio svoj playlist a 24.12. bude hrať celý deň iba vianočné pesničky.

Zhodnotenie roka 2022 zveril Expres do rúk tým najkompetentnejším. V období, kedy všetci bilancujú a keď sa objavujú rebríčky najlepších filmov, či športovcov roka, budú uplynulý rok na Exprese hodnotiť deti. Ich vtipné a výstižné postrehy môžete počúvať od 27. až do 31. decembra.

Šou Martina Nikodýma zabaví poslucháčov na Štefana a hlavne na Silvestra. Posledné hodiny roka od 19:00 až do polnoci budú patriť populárnemu moderátorovi a najväčším párty hitom z 80-tych, 90-tych a nultých rokov.

31. december bude na Exprese výnimočný už od rána. Odštartujú ho Majo, Miša a Adriana so špeciálnym vysielaním Milujeme Silvester. Od 12:00 do 15:00 Miša Vrábová zahrá 40 najväčších hitov roka 2022. A po nej prídu Matúš a Michaela so svojou poslednou popoludňajšou show v tomto roku.

Na Nový rok si Rádio Expres pripomenie 30. výročie vzniku Slovenskej republiky a vo vysielaní aj na Instagrame prinesie seriál 30 najväčších slovenských hitov, ktoré za toto obdobie vznikli a stali sa súčasťou histórie Slovenska.

Rádio Melody sa už mesiac pred Vianocami zmenilo na vianočné rádio a hrá vianočnú hudbu 24 hodín denne, čo sa stretlo s nadšeným ohlasom u poslucháčov. Najkrajšie sviatky v roku budú v Melody plné rodinnej pohody a vzácnych hostí.

V týždni pred Vianocami sa moderátori pokúsia na poslednú chvíľu udobriť rozhádaných priateľov a rodiny. V rannom vysielaní Táňa s Lukášom vyspovedajú deti, aby zistili, akým spôsobom prežívajú vianočné zvyky a hlavne príchod Ježiška s darčekmi.

Počas Vianoc dostanú v éteri priestor hlavní predstavitelia obľúbených filmov a rozprávok, ktoré neodmysliteľne patria k Vianociam – Miroslav Donutil z Pelíškov, princ z Popolušky Pavel Trávníček alebo Helena Vondráčková ako interpretka piesní z filmu S tebou mě baví svět.

Na Štedrý deň ráno bude hosťom v rádiu Melody Mária Čírová a 25. decembra predpoludním privíta moderátorka Viktória Lancošová v štúdiu herca Františka Kovára.

Na posledný deň roka si rádio Melody pripravilo Československý Silvester. Od rána až do noci bude hrať iba slovenské a české hity. Vysielanie bude návratom k tradícii silvestrovských zábavných programov. Slovenskí a českí speváci si spomenú na svoje nezabudnuteľné zážitky zo silvestrovských osláv. Moderátor Karol Navrkal vo svojej popoludňajšej show opráši klasiku a v éteri zaznejú hlasy a hlášky hviezd z legendárnych Silvestrov. Poslucháčov rozveselia Jiřina Bohdalová, Vladimír Menšík alebo Milan Lasica a Julo Satinský.

V období medzi sviatkami budú môcť poslucháči rádia Melody vyhrať obľúbené víkendové pobyty v kúpeľných rezortoch na Slovensku.

Uletení moderátori Europy 2 myslia na sviatky aj na tých, ktorí neposlúchali. Nemusia sa spoliehať na Ježiška, ale na webe europa2.sk ktorý by im pod stromčekom urobil radosť. Ak budú mať šťastie, tak im ho moderátori ako Vianoční kuriéri doručia až ku dverám. Ale zazvonia iba raz a poslucháči majú 60 sekúnd na prevzatie svojho darčeka. Adrenalínové doručovanie darčekov bude Europa 2 prenášať naživo do vysielania aj na svojich sociálnych sieťach.

Na Štedrý deň sa o najbláznivejšiu rannú show v slovenskom éteri postará obľúbená dvojica Sketch Bros a ich kolegyňa Lula. 

Silvester bude v Europe 2 totálne uletený. Šorty popoludní prekvapí slovenské celebrity, ktorým zavolá ich hlasom a predvedie svoje mimoriadne imitátorské schopnosti. Na koniec roka nebude v éteri chýbať ani Bekim a najlepšie momenty z jeho relácie Bekimovo horúce kreslo. 

Rok 2022 uzavrú Milan Lieskovský & DJ EKG v extrémnej silvestrovskej 12-hodinovej tanečnej show, v ktorej nebudú chýbať tanečné sety od svetových DJov. Vyvrcholením bude exkluzívny set od Swedish House Mafia, ktorý odpália o 23:00.

Nový rok privíta Europa 2 rekapituláciou najlepších pesničiek uplynulého roka – 1. januára o 10:00 prinesie hitparádu TOP 100 hitov roku 2022.

Rádio ROCK poteší poslucháčov, ktorí aj na Vianoce dávajú prednosť tvrdej muzike pred vianočnými pesničkami. Playlist bude nabitý rockovými hitmi.

Ani na Štedrý deň nemôže vo vysielaní Rádia Rock chýbať ranná show s Tomaggiom a Ľupkou.

Cez deň dostane priestor Rocková poézia Roba Rotha, teda preklady známych rockových piesní v jedinečnom podaní slovenského herca, ktorý je zároveň hlasom rádia.

24. decembra od 16:00 Rádio Rock ponúkne najslávnejšie rockové balady ako originálny soundtrack k Štedrému večeru.

31. decembra poslucháčov Rádia Rock čaká Silvester na plné gule. Moderátor Sifon večer odpáli najlepšiu rockovú párty, ktorá bude pokračovať celú noc.

Sviatky budú štedré aj pre poslucháčov podcastov. Podmaz.sk ako najväčší podcastový portál ponúkne najnovšie epizódy najobľúbenejších českých a slovenských podcastov aj počas Vianoc a Silvestra.

Poslucháči sa môžu tešiť na ďalšie série mimoriadne obľúbených Kriminálnych spisov a podcastu Nezhasínaj!. Podcast Počúvam sa prináša aj pohľad psychológa pre ľudí, ktorí sviatočné obdobie prežívajú ťažšie. Portál Podmaz.sk je aktuálne rozšírený aj o blogovú sekciu. K pridanému obsahu sa zadarmo môže dostať každý, kto miluje podcasty a rád sa o nich dozvie niečo nové.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne