14.2 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Šikovní domáci pekári a cukrári majú opäť šancu prihlásiť sa do obľúbenej šou RTVS Pečie celé Slovensko

Najčítanejšie

Šikovné domáce pekárky a pekári, cukrárky a cukrári a všetci, ktorí chcú predviesť svoje umenie majú opäť šancu prihlásiť sa do tretej série obľúbenej šou RTVS Pečie celé Slovensko. Registrácia na webovej stránke www.pecieceleslovensko.sk je už otvorená.

Celosvetovo obľúbená šou si získala srdcia divákov vo viac ako 30 krajinách sveta a v tomto roku si svoje sily v súťaži už po druhýkrát zmerali aj amatérski pekári a cukrári zo Slovenska.

Finále druhej série si na obrazovkách RTVS nenechalo ujsť vyše 600-tisíc divákov. Svoje miesto vo finálovej dvanástke tretej série šou pečie celé Slovensko si môžete uchmatnúť už teraz. Výzva pre registráciu súťažiacich, ktorí chcú predviesť svoje pekárske umenie a ukázať lásku k pečeniu je spustená.

Amatérske pekárky, pekári, cukrárky a cukrári majú šancu začať cestu za svojím sladkým snom na stránke www.pecieceleslovensko.sk vyplnením registračného dotazníka. Do súťaže sa môžu prihlásiť všetci milovníci pekárstva a cukrárstva starší ako 15 rokov, ktorí sa tomuto remeslu nevenujú profesionálne.

(ts)

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne