14.2 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

V kinách nás práve teraz zabáva francúzska komédia Jack Mimoun a tajomný ostrov

Najčítanejšie

Slováci a Slovenky majú radi francúzske komédie. Najnovšou z nich, ktorá v týchto dňoch napĺňa programy kín, sa volá Jack Mimoun a tajomný ostrov. Ako názov napovedá, vezme nás na dobrodružnú výpravu s hrdinom, ktorého meno si budeme dlho pamätať…

Svojskému Jackovi Mimounovi sa podarí prežiť osamote na nevľúdnom ostrove Val Verde a stane sa mediálnou senzáciou. Kniha, ktorá rozpráva jeho príbeh, je jasným bestsellerom a jeho vlastný televízny program láme rekordy v sledovanosti. Verejnosť ho miluje! Potom sa však stane čosi nečakané.

Jacka vyhľadá záhadná Aurélie, aby ho bez jeho vedomia dostala späť na Val Verde, kde má pomôcť pri pátraní po legendárnom pirátskom meči. V sprievode Bruna, Jackovho ambiciózneho, no nie príliš odvážneho manažéra, a Jeana-Marca, problémového a nepredvídateľného pilota helikoptéry, bude hrdina čeliť mnohým nebezpečenstvám džungle počas honby za pokladom. Nečakaná skúška preverí, čo skutočne znamená byť dobrodruhom. Dostojí Jack Mimoun svojej povesti?

V hlavnej úlohe si môže publikum užiť novú hviezdu francúzskeho komediálneho žánra – Malik Bentalha je známy z nedávnej komédie Zamestnanec mesiaca či z filmu Taxi 5, ale vídať ho budeme na plátnach nepochybne čoraz častejšie. V aktuálnej snímke mu robí spoločnosť jedna z tvárí rodinného filmu Asterix a Obelix: Ríša stredu, herec Jérôme Commandeur, ale aj herečka Joséphine Japy či herci Benoît Magimel a François Damiens, ktorých milovníkom a milovníčkam súčasnej francúzskej kinematografie netreba predstavovať.

Dobrodružná komédia Jack Mimoun a tajomný ostrov prišla do slovenských kín v českom dabingu. Na ich plátna ju priniesla distribučná spoločnosť Continental film.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne