7.3 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Odborná diskusia „Fatálne chyby v marketingu“ otvorila oči nejednému marketingovému nadšencovi

Najčítanejšie

Digitálna marketingová agentúra My Brand Agency, ktorá patrí medzi najúspešnejšie digitálne agentúry východného Slovenska a len nedávno rozšírila svoje pôsobenie o Bratislavu, vstúpila do hlavného mesta vo veľkom štýle. Vďaka odborníkom z oboru uzrela svetlo sveta marketingová diskusia, ktorá bude vďaka úspechu pravdepodobne jednou z mnohých.

Medzi pozvanými spíkrami nesmeli chýbať samotný CEO digitálnej marketingovej agentúry My Brand Agency Daniel Shyp, špecialista na digitálny marketing Tony Dúbravec či marketing director Golem Clubu Michal Šeminský. Celým večerom sprevádzal hostí moderátor Branislav Vojtko.

„Marketing je odvetvie, ktoré sa stále mení. Práve preto sme sa rozhodli pre tento event, na ktorom hostia zistili mnoho z fungovania spoločností a sociálnych sietí. Verím, že bola prednáška prospešná a účastníci z nej odchádzali spokojní, plný nových vedomostí a nápadov,“ uviedol CEO My Brand Agency Daniel Shyp.

Viac ako 100 hostí, ktorí sa prednášky zúčastnili si domov odniesli nové poznatky a skúsenosti, ktoré môžu, v stále sa meniacom marketingovom sektore, zúročiť vo svoj prospech. Nosným pilierom eventu boli sociálne siete, špeciálne TikTok, ktorý sa teší popularite každým dňom stále viac.

Spíkri viedli otvorenú diskusiu v príjemnej atmosfére a uviedli svoj pohľad do problematiky chýb, ktoré sa objavujú v marketingu. Zúčastneným odovzdali rôzne rady, ako sa im vyhnúť a zdokonaliť tak svoju komunikáciu a propagáciu značky cez sociálne siete.

Odborná diskusia „Fatálne chyby v marketingu“ priniesla zaujímavý pohľad na fungovanie marketingového sveta v roku 2023 z rôznych uhlov a otvorila oči nielen laikom, ktorí v marketingu začínajú, ale aj špecialistom, ktorí sa stále majú čo učiť.

„Som veľmi rád, že sa nášho eventu zúčastnil tak veľký počet ľudí, ktorí majú záujem o zlepšovanie svojho marketingu. Ďakujem tiež spíkrom, ktorí prijali pozvanie a hovorili o nových trendoch, fungovaní marketingového odvetvia a prezradili pár informácií, ktoré môžu pomôcť nielen začínajúcim biznisom,“ dokončil Daniel Shyp. Z toho dôvodu plánuje My Brand Agency v prednáškach pokračovať a prinášať svojim hosťom vždy nové a zaujímavé témy.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne