Reťazec Lidl otvorí novú predajňu v Rači na Púchovskej. Zamestnanie si v nej môže nájsť až 30 Račanov

areál bývalého Technomarketu na Púchovskej (autor foto: Marián Luha, Račiansky Večerník)

Spoločnosť Lidl má v pláne výstavbu novej predajne potravín v Rači na Púchovskej ulici 16 v areáli bývalého Technomarketu, neďaleko predajne reťazca Kaufland, ktorý sa nachádza na Púchovskej 8. Oba reťazce patria do nemeckej skupiny Schwarz.

„Plánovaná predajňa Lidl sa bude nachádzať na pozemkoch, na ktorých stála budova bývalého Technomarketu. Momentálne prebieha proces zabezpečenia stavebných povolení na príslušnom stavebnom úrade. Odhadnúť termín realizácie stavebných prác či otvorenia predajne aktuálne nie je možné,“ povedal pre Račiansky Večerník Tomáš Bezák, hovorca spoločnosti Lidl Slovenská republika.

Celková predajná plocha plánovanej novej prevádzky by mala predstavovať viac ako 1400 m2. Otvorením novej predajne v Rači spoločnosť Lidl vytvorí 25 – 30 nových pracovným miest.

Reťazec Lidl pôsobí na Slovenskom trhu od roku 2004, aktuálne má už 161 predajní, ktoré zásobujú vlastné logistické centrá v Nemšovej, Prešove a Seredi, v súčasnosti zamestnáva viac ako 6 tisíc pracovníkov v oblasti predaja, nákupu, administratívy, logistiky, centrálnych služieb a expanzie.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu