11.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

Šou RTVS Pravidlá mojej ženy prinesie v ďalších epizódach niekoľko noviniek

Najčítanejšie

Už v nedeľu 26. marca čaká divákov RTVS veľké prekvapenie v relácii Pravidlá mojej ženy. Do relácie prichádza obľúbená televízna tvár Katka Brychtová, ktorá sa zhostí pozície moderátorky a v tandeme so šéfkuchárom Petrom Duranským bude nielen sprevádzať súťažiacich prípravou receptov, ale taktiež divákom ponúknu výnimočné recepty, ktoré pripravia oni sami.

S príchodom Katky Brychtovej tak kuchárska šou ponúkne divákom ešte viac kuchárskych tipov a inšpirácie. Reláciu Pravidlá mojej ženy môžu diváci sledovať každú nedeľu o 18.15 h na Jednotke.

„Ani vo sne by mi nenapadlo, že sa raz ocitnem v tomto štúdiu a budem stáť vedľa michelinského šéfkuchára Petra Duranského. Je to úžasné, zatiaľ nás to veľmi baví. Každé varenie v televízii je veľmi náročné, ale s Peťom je to radosť, je neskutočne šikovný. Je veľmi fajn, že sa ho môžem pýtať a on ochotne vysvetlí postupy a finty. Myslím si, že toto je zaujímavé aj pre divákov, že sa opäť dozvedia niečo nové,“ vyjadrila sa moderátorka Katka Brychtová.

Katka Brychtová sa divákom v relácii Pravidlá mojej ženy doteraz prihovárala len komentátorským hlasom. Od nedele 26. marca ju však diváci budú vídať aj na televíznej obrazovke po boku michelinského šéfkuchára Petra Duranského.

„Mám z toho veľmi dobrý pocit a oceňujem túto zmenu, pretože do relácie prináša čerstvý vietor. Mne to zároveň uľahčilo prácu a budem sa venovať predovšetkým vareniu a Katka sa postará o tú „diskusnú“ časť so súťažiacimi. Aj popri našom spoločnom varení budeme rozoberať rôzne zaujímavé témy,“ teší sa z novej kolegyne Peter Duranský.

S príchodom novej moderátorky mení relácia čiastočne aj svoj koncept. Na začiatku sa diváci môžu tešiť na originálny recept, ktorý budú spoločne pripravovať Katka s Petrom. Ten následne ochutnajú aj súťažné páry pri neformálnom zoznámení. Nasledovať bude súťažná časť, ktorú diváci už veľmi dobre poznajú.

Muži budú pripravovať v kuchyni súťažný recept podľa navigácie svojich žien. Tie im budú pokyny diktovať prostredníctvom slúchadla. Popri varení ich Katka s Petrom budú pozorne sledovať, trošku vyrušovať otázkami a prípadne im aj poradia. Následne prebehne tradičným spôsobom ochutnávanie, vyhodnotenie a vyhlásenie víťazov. Víťazný pár pokračuje v súťaži v nasledujúcej epizóde.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne