1.8 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

SZRB ponúka výhodný úver pre poľnohospodárov a potravinárov

Najčítanejšie

Slovenská záručná a rozvojová banka (SZRB) poskytuje podnikateľom v agrosektore nový flexibilný úver FlexiAGRO na financovanie prevádzkových a investičných potrieb bez poplatku a s možnosťou odkladu splátok až o 6 mesiacov.

Úver FlexiAGRO je určený na financovanie prevádzkových alebo investičných potrieb, aj na refinancovanie existujúcich záväzkov z iných bánk. Môže byť zabezpečený rezidenčnou alebo nerezidenčnou nehnuteľnosťou, poľnohospodárskou pôdou alebo poľnohospodárskymi stavbami.

Pri úvere nie je potrebné preukazovať účel využitia. Ďalšou výhodou úveru je možnosť splatiť každý rok 20 % zostatku istiny bez poplatku.

„Úvery pre agrosektor sú pre SZRB mimoriadne dôležité, keďže tvoria viac ako štvrtinu počtu všetkých úverov poskytovaných bankou. Firemný úver FlexiAGRO pomôže poľnohospodárskym prvovýrobcom a potravinárom s financovaním prevádzky alebo investícií. Aj týmto úverovým produktom manažment sleduje svoj cieľ modernizácie a rozvoja s víziou prebudovať SZRB na modernú a efektívne riadenú a spravovanú štátnu banku, ktorá bude vo výraznej miere podporovať živnostníkov a malých a stredných podnikateľov aj v agrosektore,“ povedal Peter Dávid, generálny riaditeľ a predseda Predstavenstva SZRB, a. s..

Podmienky úveru FlexiAGRO:
• výška úveru 30 000 – 300 000 eur,
• splatnosť úveru 1 – 10 rokov,
• bez poplatku za poskytnutie,
• zabezpečenie nehnuteľným majetkom,
• možnosť jednorazového čerpania na bežný účet v SZRB,
• mimoriadna splátka raz ročne bez poplatku s maximálnou výškou 20% zostatku istiny úveru.

Viac informácií o podmienkach úveru nájdete > TU

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne