6 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

TV Markíza ponúkne energiou nabitú Veľkú noc plnú obľúbených titulov pre celú rodinu a atraktívnych premiér

Najčítanejšie

Bohatú a pestrú programovú ponuku si počas nadchádzajúcich veľkonočných sviatkov pripravili aj menšie stanice Doma, Dajto a Markíza KRIMI.

Skupina Markíza bude počas nadchádzajúcich veľkonočných sviatkov tým najlepším televíznym spoločníkom pre celú rodinu. Každý z jej členov si bude môcť vybrať z bohatej a žánrovo pestrej ponuky atraktívnych filmov a seriálov, ktoré prinesú stanice Markíza, Doma, Dajto a Markíza KRIMI. Chýbať nebudú ani zaujímavé premiérové tituly a ani Veľká noc nepreruší tanečnú horúčku, ktorú na Slovensku rozpútala veľkolepá šou Let’s Dance.

Energiou nabitá Veľká noc na TV Markíza

Energiou nabitá Veľká noc na TV Markíza | FOTO: TV Markíza

Veľkonočná programová ponuka TV Markíza bude doslova nabitá energiou a obľúbenými rodinnými filmami a rozprávkami, prinesieme však aj atraktívne premiérové tituly.

Pripojení (zdroj: TV Markíza)

V piatok, 7. apríla, o 20:30 to bude skvelá animovaná rodinná komédia Pripojení: Rodina na baterky, ktorá bola v roku 2022 nominovaná na prestížne ocenenia Oscar a BAFTA v kategórii Najlepší animovaný film. Rodina tínedžerky Katie sa nechtiac stane jediným záchrancom ľudstva pred vzburou robotov, mobilov, chladničiek a hriankovačov.

O deň neskôr – v sobotu, 8. apríla, o 20:30 – ponúkneme druhý najnavštevovanejší domáci film roku 2022, premiérovú romantickú komédiu V lete ti poviem, ako sa mám. Bola natočená podľa rovnomenného bestselleru spisovateľky a scenáristky Evity Twardzik a je príbehom štyridsiatnikov, bývalých spolužiakov zo strednej školy, ktorých osudy sa navzájom stále prepletajú. V réžii Marty Ferencovej sa v ňom objavila celá plejáda špičkových slovenských a českých hercov a herečiek ako Tereza Kostková, Marián Miezga, Ondřej Sokol, Dominika Morávková, Ján Koleník, Petra Vajdová, Soňa Norisová, Jevgenij Libezňuk, Anna Šišková, Zuzana Porubjaková či Daniel Fischer.

Nedeľný večer, 9. apríla, o 20:30 bude aj počas veľkonočných sviatkov patriť veľkolepej tanečnej šou Let’s Dance a na pondelok, 10. apríla, o 20:30 je pripravený dobrodružný kinohit Jumanji 2: Ďalší level v hlavnej úlohe s Dwaynom „The Rock“ Johnsonom.

Diváci a diváčky TV Markíza sa počas Veľkej noci môžu tešiť aj na ďalšie populárne tituly pre celú rodinu, ako napríklad Mia a biely lev (piatok, 7. apríla, o 11:05), Dora a stratené zlaté mesto (piatok, 7. apríla, o 13:10), b (piatok, 7. apríla, o 15:20), Cesta na tajomný ostrov (piatok, 7. apríla, o 17:10), Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách (sobota, 8. apríla, o 14:40), Ferdinand (sobota, 8. apríla, o 16:50), Kráľ Artuš: Legenda o meči (nedeľa, 9. apríla, o 14:00), Zakleté pírko (pondelok, 10. apríla, o 9:15), Jack, zabijak obrov (pondelok, 10. apríla, o 11:20) či Králik Peter (pondelok, 10. apríla, o 13:35).

Veľká noc plná lásky na Doma

Veľkonočná láska (zdroj: TV Markíza)

Televízia Doma prinesie počas Veľkej noci legendárne príbehy plné lásky v seriáloch Vtáky v tŕní (od štvrtka, 6. apríla, o 18:30) a Anna zo Zeleného domu (od štvrtka, 6. apríla, o 20:40). V nedeľu, 9. apríla, o 13:55 nebude chýbať ani kultová komédia Veselá Veľká noc, v ktorej sa predstavili francúzske herecké hviezdy prvej veľkosti Jean-Paul Belmondo a Sophie Marceau. So začiatkom o 23:25 je zas pripravený premiérový romantický film s príznačným názvom Veľkonočná láska.

Veľkonočná jazda na Dajto

Veľká španielska lúpež (zdroj: TV Markíza)

Diváci a diváčky stanice Dajto sa môžu tešiť na poriadnu veľkonočnú jazdu plnú tých najlepších, hviezdne obsadených akčných a dobrodružných filmov, ako napríklad Smrtonosná zbraň (piatok, 7. apríla, o 20:30), Statočné srdce (sobota, 8. apríla, o 20:30), 96 hodín: Zúčtovanie (nedeľa, 9. apríla, o 20:30) či Veľká španielska lúpež (pondelok, 10. apríla, o 20:30). Počas dňa bude Dajto tradične domovom tej najlepšej zábavy vďaka obľúbeným komediálnym seriálom Teória veľkého tresku, Priatelia, Dva a pol chlapa, M*A*S*H, 2 baby na mizine a sviatočnú atmosféru podporia veľkonočné epizódy kultového seriálu Susedia.

Na stope zločinu s Markíza KRIMI

Sherlock (zdroj: TV Markíza)

Naša najmladšia stanica Markíza KRIMI ponúka aj počas Veľkej noci nezmenenú programovú štruktúru, ktorá je plná špičkových kriminálnych seriálov. Sviatočné podvečery divákom a diváčkam o 19:00 spríjemnia obľúbené Bostonské vraždy, cez víkend im o 16:55 budú predchádzať premiérové časti seriálového hitu Grantchester. V piatok, 7. apríla, o 20:50 sa do ďalšieho zamotaného prípadu pustí geniálny Sherlock, cez víkend (8. a 9. apríla) ho v rovnakom čase vystriedajú premiéroví českí Špecialisti a v pondelok (10. apríla) zas populárne Myšlienky vraha.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne