Novým riaditeľom košického štúdia RTVS sa stal Jaroslav Kerner

RTVS oznamuje zmenu riaditeľa Štúdia RTVS Košice. Novým riaditeľom sa od 17. apríla 2023 stáva Jaroslav Kerner, ktorý vo funkcii nahradí Jozefa Puchalu, ktorý po vzájmnej dohode bude aj naďalej pôsobiť v RTVS na pozícii dramaturga.

Jaroslav Kerner v období rokov 2004 až 2007 bol intendantom Dvojky STV a následne sa venoval strategickým projektom STV. V súčasnosti sa okrem práce dokumentaristu venuje pedagogickej činnosti na Súkromnej škole umeleckého priemyslu filmovej. Do pozície riaditeľa Štúdia RTVS Košice nastupuje 17. apríla.

„Prostredie televízie aj rozhlasu je mi veľmi blízke. V oboch som strávil viac rokov a na prácu v košickom štúdiu RTVS sa teším,” povedal Jaroslav Kerner.

„Som presvedčený, že Jaroslav Kerner na pozícii riaditeľa košického štúdia nadviaže na výbornú prácu, ktoré toto štúdio odvádza a pomôže v ďalšom rozvoji regionálnej výroby na východnom Slovensku. Zároveň sa chcem poďakovať Jozefovi Puchalovi za jeho doterajšiu prácu vo vedení košického štúdia a teším sa, že ostáva v radoch RTVS a naďalej bude prispievať k skvalitňovaniu nášho vysielania,“ vyjadril sa generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj.

(ts)

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu