6.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Novinky v programovej štruktúre Expresu, nový šéfproducent Europy 2

Najčítanejšie

V dvoch rádiách skupiny Bauer Media Slovakia sa v apríli udejú dôležité zmeny. Dlhoročný hlas Rádia Expres, známa moderátorka Miša Vrábová, sa stala šéfproducentkou Europy 2, kde bude viesť tím moderátorov.

„Miša má ohromné skúsenosti, je prirodzený líder a svoje schopnosti môže využiť pri vedení a rozvoji moderátorských talentov v Europe 2. Sme pyšní na to, čo sa Europe 2 podarilo dosiahnuť za posledný rok. Stala sa tretím najpočúvanejším komerčným rádiom na Slovensku a má dôležité miesto v portfóliu našich staníc. Príchod Michaely Vrábovej je ďalším krokom k naplneniu potenciálu tejto úspešnej značky. Zároveň to znamená, že doterajší šéfproducent Andrej Kratochvíl sa môže naplno venovať funkcii skupinového hudobného šéfa, ktorá je pre nás kľúčová, lebo zodpovedá za hudbu vo všetkých našich rádiách,“ hovorí Rasťo Bečaver, programový riaditeľ Bauer Media Slovakia.

Na základe tejto zmeny prichádza Rádio Expres od pondelka 17. apríla s upravenou programovou štruktúrou, z ktorej vypadla show Bohatý týždeň. Vo vysielaní ju nahradí dvojica Matúš a Michaela, ktorí sa so svojou popoludňajšou show posúvajú do času 13:00-17:00 od pondelka do piatka. Matúš Krnčok a Michaela Mäsiarová budú každý pracovný deň hrať s poslucháčmi najpopulárnejšiu sms hru na Slovensku – Počúvam Rádio Expres.

Viky Havránek. Foto: Bauer Media Slovakia

Po Veľkých správach o 17:00 prinesie Expres nový formát a novú moderátorku. Talentovaná a zároveň skúsená Viky Havránek prichádza z Trnavského rádia a bude od pondelka do štvrtka vysielať program s názvom Na dnes padla. V piatok od 17:00 do 20:00 zostáva v štruktúre zábavná show Milujeme víkend s trojicou Majo, Miša a Adriana.

„Matúš a Michaela dostanú priestor v ešte dôležitejšom vysielacom čase ako doteraz a som presvedčená, že si to zaslúžia. Teším sa, že sa nám podarilo získať Viky Havránek. Bude posilou aj osviežením v moderátorskom tíme,“ dodáva šéfproducentka Rádia Expres Zuzana Tkáčová.

Nie je to posledná novinka, ktorú Rádio Expres v apríli odhalí. Líder na trhu dostane nový a moderný zvukový obal. Nové jingle, ale aj zvučky relácií a správ sa vo vysielaní objavia v najbližších dňoch.

Pre Expres ich vyrobila spoločnosť Reelworld, jeden z najvýznamnejších svetových producentov zvukovej grafiky. Spevy do jinglov nahrali Tomáš Buranovský a Diana Kovaľová.

BAUER MEDIA SLOVAKIA zastupuje štyri úspešné rádiá – Rádio Expres, Europa 2, Melody a Rádio ROCK. Ide o najsilnejšiu mediálnu audio skupinu na slovenskom trhu. Je súčasťou Bauer Media Group, ktorá tvorí obsah a poskytuje služby celosvetovo pre viac ako 200 miliónov čitateľov a poslucháčov. Spoločnosť Bauer, ktorá je rodinnou firmou už po 5 generácií, pôsobí v 14 krajinách a má približne 15 000 zamestnancov.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne