6 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Wolt znižuje poplatky pri pravidelných objednávkach, program Wolt+ ponúka v máji o 66 percent lacnejšie

Najčítanejšie

Objednávky jedla, potravín a tovarov bez poplatkov za dopravu a s množstvom výhod, k tomu špeciálne ponuky a zľavy – to sú hlavné benefity zákazníckeho programu Wolt+. Už dnes šetria jeho predplatitelia priemerne len na doprave viac ako 11 eur mesačne, čo znamená až 132 eur ročne.

Wolt najnovšie zaviedol limitovanú májovú ponuku ako ďalší spôsob, aby pomohol Slovákom ušetriť. Celoročné predplatné je možné získať iba v máji so zľavou 66 percent, za 19,90 EUR. Členstvo je tak výhodné aj pre tých, čo si neobjednajú často. V prepočte totiž šetria v rámci celého roka už po piatej objednávke.

Wolt+ úspešne funguje na Slovensku už niekoľko mesiacov a kontinuálne zvyšuje svoju základňu predplatiteľov. „Záleží nám na tom, aby sme všetkým našim zákazníkom mohli ponúknuť úsporné riešenia, vďaka ktorým je pre nich pravidelná donáška ešte prístupnejšia. So službou Wolt+ neplatia za dopravu a získajú aj ďalšie exkluzívne výhody pri doručovaní jedla alebo potravín. Využívaním donášky tak šetria nielen svoje peniaze, ale i drahocenný čas, či už si objednávajú jedlo z reštaurácií alebo robia nákupy potravín, drogérie a iných tovarov,“ popisuje Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Wolt Slovensko.

Ušetríte už s prvou donáškou jedla či potravín

Noví užívatelia si môžu výhody Wolt+ vyskúšať prvý mesiac celkom zdarma. „Z našich doterajších skúseností vidíme, že až 60 percent tých, čo program vyskúšajú, ostávajú ako jeho predplatitelia aj naďalej,“ dodáva T. Beniak.

Wolt+ ponúka zdarma doručenie neobmedzeného počtu donášok z reštaurácií a obchodov, ktoré sú označené logom W+ a sú v okruhu do 3,5 km. Pri väčšej vzdialenosti je donáška zľavnená. Okrem hotových jedál z obľúbených reštaurácií môžu mať predplatitelia zadarmo napríklad aj donášku potravín a tovarov z predajní Billa, Wolt Market, NAY, Bepon a iných.

Oproti tomu štandardná cena za dopravu pri donáške sa pohybuje medzi 1,49 až 3,49 EURA v závislosti od vzdialenosti. Oplatí sa sledovať aj špeciálne ponuky reštaurácií a zľavy Wolt+, ktoré sú často o ďalších 10 percent výhodnejšie.

Wolt+ môžu zatiaľ využiť zákazníci v Bratislave, Košiciach a Trnave. Wolt však čoskoro rozšíri službu do ďalších väčších miest. Členom Wolt+ sa môže stať každý prostredníctvom aplikácie Wolt. Prvý mesiac je možné vyskúšať si službu zdarma. Zrušenie služby je možné kedykoľvek.

Zvýhodnené je i mesačné predplatné

Wolt ponúka aj mesačné predplatné, ktorého poplatok je teraz znížený na 4,99 EUR. Je teda možné ušetriť už od druhej či tretej objednávky v mesiaci. Súčasní predplatitelia získajú automaticky lacnejší mesačný paušál, alebo môžu v máji vo svojom profile zmeniť svoj program na ešte výhodnejší ročný program.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne