9.4 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

Vaničky do auta pre dokonale čistý kufor vozidla

Najčítanejšie

Tento praktický ochranný prvok býva často veľmi podceňovaný. Pri správnom a zodpovednom výbere vaničky však môžete efektívne ochrániť interiér vášho vozidla pred zašpinením či poškodením.

Medzi dôležité súčasti automobilu, ktoré mimoriadne často využívame, patrí batožinový priestor. Položte si však otázku, staráte sa oň dostatočne? Ten totiž nie je až tak na očiach a neovplyvňuje komfort jazdy celej posádky.

Ak ho však využívate často, sami dobre viete, aký je náchylný na zašpinenie či poškodenie. To platí najmä pre osoby, ktoré svoje vozidlo využívajú na pracovné účely spojené s presunom materiálu. Veľmi dobrou pomôckou sú v tomto prípade praktické vaničky do kufra auta.

Čo zabezpečia vaničky do auta?

Na trhu nájdete viacero prevedení vaničiek. Zaujímavou voľbou sú tie s vyvýšeným okrajom, ktoré eliminujú riziko vyliatia tekutín na podlahu kufra. A čo tak protišmykové prvky v rámci gumových vaní?

Vďaka nim môžete zabudnúť na nekontrolovateľné posúvanie vecí v kufri, čo ich môže poškodiť alebo zašpiniť interiér. Myslite aj na kvalitu hmoty, z ktorej sú vyrobené, aby ste sa mohli spoľahnúť na ich dostatočnú pevnosť či ochranu povrchu čalúnenia.

Vsaďte na gumové prevedenia

Gumová vanička do batožinového priestoru je pre väčšinu šoférov jasným favoritom. Aj napriek tomu, že je cenovo dostupná, disponuje skvelými protišmykovými vlastnosťami. Nestane sa vám tak, že vám bude náklad v kufri pri prudších jazdných manévroch putovať a jeho obsah skončí na podlahe.

Zabráňte znečisteniu vozidla jednoducho a bez problémov pri akomkoľvek type auta vďaka ich presnému tvarovaniu. Čas nestratíte ani pri ich umývaní. Pre špeciálne prípady sú k dispozícii aj gumové vane do kufra áut aj s vysokými okrajmi.

Tie sa vyrábajú zo syntetickej gumy (podobná prírodnému kaučuku), preto sa s nimi dobre manipuluje a sú dostatočne ohybné. Gumové rohože ich obohacujú o odolnosť voči rôznym chemickým látkam.

(pr)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne