8.2 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Zapojte sa do charitatívnej dražby o dres obrancu ŠK Slovan. Pomôžete dobrej veci

Najčítanejšie

Kúpou dresu s autogramom Lukáša Pauscheka podporíte dobrú vec. Celý výťažok zbierky poputuje na pomoc pozostalým obetí ničivého zemetrasenia v Turecku a Sýrii. Dražba prebieha na stránke matchwornshirt.com.

„ŠK Slovan Bratislava sa zapojil do internetovej dražby podpísaných zápasových dresov spolu s ďalšími 174 európskymi klubmi pod hlavičkou ECA. Výťažok z dražby dresov pôjde na pomoc pozostalým obetí ničivého zemetrasenia v Turecku a Sýrii, ktoré tieto dve krajiny zasiahlo vo februári tohto roka. Peniaze tiež pomôžu preživším, ktorým katastrofa zničila príbytky,“ uviedol bratislavský futbalový klub.

Zároveň ŠK Slovan dnes zverejnil aj informáciu o ďalšom prípravnom zápase, ktorý pribudol do zoznamu. V sobotu 1.7. sa stretnú belasí v X-BionicSphere v Šamoríne s poľským futbalovým klubom Wisla Plock:

  • 24. júna: ŠK Slovan Bratislava – FC Universitatea Kluž (prípravný zápas v Rakúsku)
  • 27. júna: ŠK Slovan Bratislava – NK Olimpija Ľubľana (prípravný zápas v Rakúsku)
  • 1. júla: ŠK Slovan Bratislava – Wisla Plock (prípravný zápas v X-BionicSphere v Šamoríne)
  • 5. júla: ŠK Slovan Bratislava – FC Rapid Bukurešť (prípravný zápas v X-BionicSphere v Šamoríne)

Futbalový klub od pondelka 12. júna spúšťa predaj permanentiek, vrátane striebornej, alebo zlatej VIP karty. Štart novej najvyššej futbalovej Fortunaligy je naplánovaný na sobotu 29. júla.

Medzitým sa ale dozvieme výsledky žrebov kvalifikácie Ligy majstrov, ktoré sa uskutoční 20. a 21. júna. Termíny zápasov prvého kola kvalifikácie budú 11./12. júla a 18./19. júla.

Špekulovalo sa, že v novej sezóne podporí tím ŠK Slovan aj Marek Hamšík, ten ale žiaľ 1. júna ohlásil koniec svojej futbalovej kariéry.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne