5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Rádiá spoločnosti Bauer Media ponúknu poslucháčom skvelé leto plné hitov, súťaží a zážitkov

Najčítanejšie

Najsilnejšia slovenská mediálna audioskupina Bauer Media Audio Slovakia, do ktorej patria Rádio Expres, Europa 2, rádio Melody, Rádio ROCK a podcastový portál Podmaz, opäť ponúkne svojim poslucháčom mimoriadne pestrý a atraktívny letný program.

Letné vysielanie sa na Exprese začalo už v piatok 30.6. a najpočúvanejšia stanica už tradične zmení svoj slogan na „vaše letné rádio“.

Tím Hemendexu leto odštartuje v špeciálnom kabriobuse, ktorým sa v piatok vyberú na jazdu Bratislavou a všetkým z neho zahrá skupina Hex.

Ranná show Hemendex si neberie voľno a bude poslucháčov baviť aj počas leta, a to klasicky počas pracovných dní od 6:00 do 9:00. Matúš Krnčok a Michaela Mäsiarová sa na poslucháčov tešia v čase od 13:00 do 17:00 v špeciálnej popoludňajšej šou s názvom Najbohatšie leto.

To pravé leto má byť o nezabudnuteľných zážitkoch a aj preto budú môcť poslucháči počas pracovných dní až dvakrát denne vyhrať poukaz v hodnote 100 EUR na adrenalínový zážitok podľa vlastného výberu. Súťažiť sa bude od 3. júla do 2. septembra, vždy ráno v Hemendexe a popoludní v Najbohatšom lete na Exprese.

Po denných horúčavách Expres prinesie seriál Mrazivé letné večery. Počas celého leta, od pondelka do piatka po 22:00, odvysiela vždy jednu epizódu z napínavých podcastov Nezhasínaj! a Kriminálne spisy.

Simona Salátová a Joe Trendy pokračujú vo svojej partnerskej šou Vzťahy s ručením obmedzeným aj počas leta. Vzťahy, hádky, problémy a aj dovolenkové situácie budú rozoberať každú sobotu od 12:00 do 13:00.

Europa 2 to sú letné párty, najnovšie hity a uletené show!

Na dokonalé letné rádio sa Europa 2 zmení v pondelok 3. júla exkluzívnou live párty DJ EKG a Milana Lieskovského, ktorá bude trvať od 9:00 do 14:00. Najpopulárnejší slovenskí dídžeji to rozpália priamo zo štúdia rádia.

Počas leta sa k nim pridajú svetové DJské mená ako Alok so svojou show Controversia, Sam Feldt so show Heartfeld Radio alebo Deadmau5 so svojou show mau5trap radio. Parádna tanečná žúrka čaká poslucháčov Europa 2 vždy v piatok a sobotu večer.

V júni Europa 2 hľadala partiu, ktorá zažije párty trip svojich snov. Výherca a päť jeho kamošov si budú od 30.7. do 5.8. užívať luxus a nočný život v chorvátskom stredisku Zrče. Spolu s nimi tam odcestujú aj moderátori Oliver Oswald a Samo Procházka známi ako Sketch Bros, ktorí budú priamo zo Zrče vysielať svoju rannú show.

Počas leta dodrží Europa 2 svoju tradíciu a bude hľadať najväčší letný hit. Banger leta 2023 vyhlásia na konci augusta. Najväčším letným hitom sa minulý rok stal Kali, Peter Pan a Pišta Lakatoš s pesničkou Hop Čip.

Pohoda, relax a letné hity vášho života v rádiu Melody

Vysielanie rádia Melody sa bude počas dvoch dovolenkových mesiacov niesť v duchu letnej pohody, overených hitov a praktických informácií. Nebudú chýbať obľúbené víkendy českých a slovenských hitov a špeciálne československé večery počas pracovných dní v čase od 18:00 do 20:00.

Pohodové ranné vysielanie Táne Székely a Lukáša Pinčeka doplnia praktické letné rady od renomovaných lekárov, dôležité informácie a zaujímavé letné recepty.

Karol Navrkal s jeho hosťami nájdu pre poslucháčov perfektné destinácie na super oddych nielen v zahraničí, ale aj u nás na Slovensku. Viktória Lancošová bude pokračovať v tradícii rozhovorov so zaujímavými hosťami každú nedeľu predpoludním.

Poslucháči sa môžu tešiť aj na špeciálne Znovuzrodené hity. Hudobný projekt, ktorý dáva novú podobu najväčším slovenským hitom 80. a 90.rokov.

Live koncert legendárnych rockových kapiel každú sobotu a obľúbený projekt Hecni sa!

Rádio ROCK bude počas leta žúrovať so svojimi poslucháčmi na špeciálnych letných hecovačkách. Súkromné rockové koncerty zorganizuje priamo u poslucháčov.

Na každú žúrku donesú moderátori Ľupka a Tomaggio pitný režim, niečo na gril, darčeky od Rádia ROCK a s nimi príde aj kompletná rocková cover kapela, ktorá odohrá súkromný koncert. Na piatich skvelých žúrkach zahrá počas leta päť jedinečných a zohraných cover kapiel Iron Maiden, Metallica, AC/DC, Kabát a Red Hot Chilli Peppers.

Rockové hity počas dňa doplnia exkluzívne live koncerty najväčších rockových hviezd v sobotu večer. Poslucháči sa už teraz môžu tešiť na Queen, Ozzyho Osbournea, Red Hot Chili Peppers alebo Depeche Mode z Bratislavy.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne