23.5 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

Ministerstvo vnútra v novom diely podcastu „Zvnútra o vnútre“ predstavilo strelkyňu Danku Bartekovú

Najčítanejšie

Vedeli ste, že jedna z najúspešnejších slovenských športovkýň, držiteľka svetového rekordu a členka Medzinárodného olympijského výboru je pod krídlami Športového centra polície, ktoré je súčasťou rezortu vnútra?

Danka Barteková, ako sama vraví, miluje športovú streľbu a policajnú uniformu nosí rada a s hrdosťou.

  • Prečo si vybrala športovú streľbu a čo ju na tejto disciplíne stále baví?
  • Ako vyzerá bežný deň Danky Bartekovej?
  • Koľko trénerov a koučov má?
  • Je naozaj aj policajtkou?
  • Aký je naj tip športovkyne v rámci udržiavania si kondície, zdravia a energie?

Na tieto a ďalšie otázky odpovedá v novom diely podcastu MV SR Zvnútra o vnútre  – Danka Barteková – slovenská reprezentantka v streleckej disciplíne, držiteľka svetového rekordu a bronzovej medaily z letných olympijských hier v roku 2012, členka Medzinárodného olympijské výboru, členka Športového centra polície a držiteľka ďalších trofejí a ocenení.

Cieľom podcastov rezortu vnútra je širokej verejnosti prinášať zaujímavé témy, praktické rady, užitočné informácie a predstaviť zaujímavých rezortných odborníkov.

O fungovaní jednotlivých zložiek – silových zborov, záchranárov, hasičov, športovcov i úradníkov ponúka ministerstvo občanom každý druhý týždeň krátke 15 minútové rozhovory.

Tieto uverejňuje v čase od 18,00 hodiny v audio podobe na Facebooku ministerstva vnútra, na LinkedIn, Anchor aj Spotify.

Podcast pripravuje Michaela Paulenová z Tlačového odboru Kancelárie ministra vnútra SR Ministerstva vnútra SR:

(ts)
Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne