14.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Vznikla maďarská verzia portálu Denníka N

Najčítanejšie

Maďarský portál Denníka N na stránke Napunk.sk (v preklade Náš deň) ponúka teraz štartovacie predplatné za 1,99 eur / 4 týždne.

„Web Napunk.sk je určený predovšetkým pre viac ako 400-tisícové publikum na Slovensku, ktoré si môže v maďarčine prečítať originálne reportáže, množstvo rozhovorov, maďarský newsfilter, či analýzy, ktoré inde v maďarčine nenájdete. Ak máte známych, ktorí čítajú po maďarsky, prepošlite im prosím tento e-mail! V aktuálnom rebríčku slobody médií organizácie Reportéri bez hraníc sa Maďarsko umiestnilo na 72. priečke, Slovensko obsadilo spoza všetkých krajín na svete číslo 17. Z hľadiska financovania, slobody a pestrosti médií je teda situácia v Maďarsku o triedu horšia,“ uviedla v newsletteri pre predplatiteľov Veronika Munk.

„V médiách pracujem už viac ako dvadsať rokov. Doteraz som pôsobila v Maďarsku, kde som pracovala ako reportérka, rozhlasová moderátorka, bola som redaktorkou televíznej relácie, napísala som knihu a vyše desať rokov učím v odbore žurnalistika na najväčšej maďarskej univerzite. Okrem toho som bola zakladajúcou šéfredaktorkou najväčšieho maďarského spravodajského portálu postaveného na príspevkoch čitateľov. Mojou súčasnou úlohou je ešte viac zatraktívniť Denník N a pomôcť nájsť ďalších čitateľov pre jeho sesterský maďarský web Napunk.sk,“ doplnila Veronika Munk, riaditeľka Denníka N pre inovácie a nové trhy.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne