15.9 C
Bratislava
pondelok, 20. mája 2024

Kúpte všetko na jednom mieste – navštívte obchodné domy

Najčítanejšie

Pochádzate z malej obce alebo okrajovej časti mesta? Ak áno, dobre viete, že výber tovaru nie je veľký. Za liekmi, oblečením či knihami je potrebné dochádzať. Ak sa raz rodina vyberie do veľkého mesta na nákup, snaží sa kúpiť všetko. Behať po celom meste môže náročné. Našťastie existujú obchodné domy.

Na dedine toho veľa nekúpite. Ak máte deti, domácich miláčikov alebo veľkú záhradu, určite budete potrebovať navštíviť obchod. Nemáte toľko času, aby ste niekoľko hodín behali po celom meste? Nemusíte! Navštívte obchodný dom.

Čo všetko nájdete v obchodnom dome?

1. Veľký výber

Veľa butikov či známe obchody s módnymi značkami. Potrebujú vaše deti nové tenisky na jeseň? Vezmite celú rodinu a navštívte napríklad AVION Shopping Park. Všetky obchody s obuvou nájdete pod jednou strechou a nemusíte tak stráviť celý deň behaním z jedného konca mesta na druhý. Na výber máte známe obchody ako Baťa, Deichmann a mnohé iné.

2. Detský kútik pre deti

Bojíte sa, že vaše deti neobsedia, kým budete zháňať všetko potrebné? Vo veľkých obchodných centrách ako je Aupark Bratislava sa nachádza detská zóna TIME OUT. Tu môžu rodičia nechať svoje deti lektorkám, ktoré sa o ne postarajú. Deti sa zabavia na preliezačkách a rodičia medzitým budú mať čas nakúpiť.

3. Možnosť najesť sa

Poldňové alebo celodenné nakupovanie dá zabrať. Výhodou obchodných centier je aj to, že okrem množstva obchodov nájdete na najvyššom poschodí “food court”, teda miesto, kde sa môžete najesť. Ak cestujete dlho do veľkého mesta na nákup, určite vám padne vhod, ak pod jednou strechou nájdete obchody spolu s reštauráciami a kaviarňami.

Obchodné centrá ponúkajú aj mnohé iné výhody. Za spomenutie určite stojí aj bezplatné parkovanie v garážach. Prišli ste na výhody obchodných centier aj vy?

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne