23.1 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

Príďte ochutnať dobrý guláš v súťaži Račiansky kotlík

Najčítanejšie

V Amfiteátri v Knižkovej doline sa uskutoční 30. septembra už 2. ročník súťaže vo varení guláša. Výťažok z akcie pôjde už tradične pre hlucho slepé deti v Červenici a mentálne postihnuté deti v Bytči. Organizátorom podujatia je Vít Orihel.

Podujatie začne v sobotu o 10h varením guláša (do 14h), kedy budú porota a návštevníci guláš ochutnávať. Hudobný program zabezpečí skupina Dobrá spoločnosť so speváčkou Tinkou Flídrovou, Dvor Anjou a vystúpia tiež žiaci ZUŠ Vrbenského, podujatím bude sprevádzať moderátor Peter Deák.

Hudobná skupina Dobrá spoločnosť sa na guláš veľmi teší. „Keď sme boli organizátorom oslovení s ponukou podporiť túto akciu našim vystúpením, neváhali sme ani chvíľu. Takéto akcie vždy radi podporujeme, spájať sa a robiť niečo pre dobrú vec je pre nás samozrejmosťou. V mestskej časti Rača hráme veľmi radi, teší nás príjemné prostredie a priazeň publika,“ uviedol pre Račiansky Večerník člen kapely Dobrá spoločnosť Marcel Čambal.

„Odohráme známe skladby slovenských a českých autorov prevažne z obdobia 80 – 90 tych rokov. Nosnou témou nášho vystúpenia bude láska a medziľudské vzťahy, v textoch vybraných skladieb poslucháči často nájdu aj vlastné príbehy,“ doplnil Marcel Čambal.

Komornú akciu v rovnaký deň bude mať tiež račianska miestna časť Rendez/Východné, súťaž vo varení guláša tam usporiada už štvrtým rokom kaviareň Coffee57.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne