14.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Vychutnajte si METRO GUSTO, festival slovenskej gastronómie!

Najčítanejšie

Ochutnajte umenie. METRO GUSTO, najočakávanejší festival slovenskej gastronómie, prichádza do Bratislavy už 13. – 14. októbra 2023 na námestie Eurovea.

Toto výnimočné podujatie vám ponúkne dvojdňový zážitok plný chutí, odborných tém a poznatkov, kreativity a kulinárskeho umenia na najvyššej úrovni, ktoré poteší všetky chuťové poháriky a inšpirujú vášho vnútorného gurmána.

Na festivale slovenskej gastronómie METRO GUSTO sa okrem iného môžete tešiť aj na celosvetovú najprestížnejšiu kuchársku súťaž BOCUSE D’OR SLOVAKIA 2023. Stretne sa tu špička slovenskej gastronómie a zaujímaví zahraniční hostia. Štyri súťažné tímy si zmerajú svoje sily a schopnosti v národnom kole.

Rezervujte si miesto na brunch METRO Gusto 14. októbra 2023 a užite si tak príjemné chvíle pri chutnom jedle pod taktovkou michelinského šéfkuchára Petra Duranského.

Pre viac informácií navštívte webovú stránku metro.sk/gusto.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne