18.9 C
Bratislava
pondelok, 6. mája 2024

Film Tár v hlavnej roli s dvojnásobnou držiteľkou Oscara Cate Blanchett bude k dispozícii od 30. októbra exkluzívne na SkyShowtime

Najčítanejšie

Film Tár od spoločností Focus Features a Universal Pictures International bude k dispozícii od 30. októbra exkluzívne na SkyShowtime.

Od producenta, scenáristu a režiséra Todda Fielda prichádza film, v ktorom sa v hlavnej úlohe ikonickej dirigentky Lydie Tár predstaví Cate Blanchett. Film skúma meniaci sa charakter moci, jej dopad a trvácnosť v našom modernom svete. Lydia Tár je všeobecne považovaná za jednu z najväčších žijúcich skladateliek/dirigentiek a je vôbec prvou šéf dirigentkou veľkého nemeckého orchestra.

Film režiséra Todda Fielda, trojnásobného nominanta na Oscara, v hlavnej úlohe s dvojnásobnou držiteľkou Oscara Cate Blanchett, predstavuje Lydiu Tár na vrchole kariéry, keď pripravuje krst knihy a veľmi očakávané živé predstavenie Mahlerovej Piatej symfónie. V priebehu nasledujúcich týždňov sa jej život začne odvíjať nezvyčajne moderným spôsobom.

Výsledkom je pálčivé skúmanie moci, jej vplyvu a trvácnosti v dnešnej spoločnosti. Vo vedľajších úlohách sa predstavia Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Mark Strong, Allan Corduner a Sylvia Flote.

Hudbu k filmu zložila držiteľka Grammy Hildur Guðnadóttir, prvá skladateľka, ktorá získala Oscara, Zlatý glóbus a cenu BAFTA za najlepšiu pôvodnú filmovú hudbu.

Služba SkyShowtime je k dispozícii priamo pre spotrebiteľa prostredníctvom aplikácie SkyShowtime v zariadeniach Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky www.skyshowtime.com.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne