Reťazec otvoril v bratislavskej mestskej časti Rača svoju 162. prevádzku v piatok 3. novembra a 23. novembra v Trenčíne otvorí 163. prevádzku na Slovensku.

Tesco zároveň plánuje v najbližších mesiacoch pokračovať v rozširovaní a preto hľadá (novyobchod@tesco.com) nové priestory najmä v mestách, či vo veľkých obciach od 400 do 2000 štvorcových metrov v obytných zónach, na frekventovaných uliciach či cestách, v blízkosti sídlisk, administratívnych budov či nákupných centier.

Martin Kuruc, generálny riaditeľ reťazca Tesco, odovzdáva riaditeľke MŠ Plickova Anne Grancovej symbolický šek.

Nová prevádzka v Rači vyrástla ako súčasť obchodnej pasáže nového obytného celku, sídliska Rínok Rača. Otvorili ju v piatok 3. novembra, slávnostnú pásku prestrihol starosta Rače Michal Drotován, riaditeľka MŠ Plickova Anna Grancová a generálny riaditeľ reťazca Tesco Martin Kuruc.

Táto predajňa, ktorá je 33. prevádzkou reťazca Tesco v Bratislave, bude otvorená každý deň od 6:00-21:00. V piatok 3.11. a v sobotu 4.11. svojim nákupom podporíte MŠ Plickova. Ak nakúpite nad 10 eur, Tesco venuje z každého nákupu 1 eur materskej škole Plickova, ktorá prostriedky použije na nákup detských autíčok na svoje dopravné ihrisko.

„Tesco je pevnou súčasťou komunít naprieč Slovenskom a ich podpora je pre nás kľúčová. Aj preto počas prvých dvoch dní otvorenia nových predajní venujeme 1 euro z každého nákupu nad 10 eur miestnym neziskovým organizáciám,“ ozrejmil Martin Kuruc, generálny riaditeľ reťazca Tesco na Slovensku.

„Tesco na Slovensku pôsobí už 27 rokov a naozaj 27 rokov sa snažíme
o to, aby sme neustále potvrdzovali náš záväzok prinášať zákazníkom kvalitné potraviny a tie najlepšie služby, veľmi ma teší že náš príbeh pokračuje otvorením v poradí 162. obchodu na Slovensku, je to pre nás významný krok, opäť jeden v Bratislave a veľmi ma teší že sa dostávame aj tu pod malebné Račianske vinohrady, a podľa tohto ako sme sa rozprávali s pánom starostom, kde sme naozaj chýbali v posledných rokoch zákazníkom,“ povedal počas slávnostného otvorenia predajne Martin Kuruc, generálny riaditeľ reťazca Tesco na Slovensku.

Slávnostného otvorenia novej prevádzky reťazca sa zúčastnil aj starosta Rače: „Chcel by som privítať Tesco v Rači, keďže ako pán riaditeľ spomínal, je jediné z tých veľkých sietí, ktoré nepôsobilo doteraz v Rači, takže verím že obyvatelia v Rači budú radi, keďže tá konkurencia je dobrá, ja som spomínal keď som sa rozprával s pánom riaditeľom, že viac ako desať rokov dozadu bol projekt najväčšieho Tesca, aj s centrálou v Rači na území bývalej AB Kozmetiky, ktorý bol povolený v nejakom územnom konaní, ale potom Tesco od toho odstúpilo (pozn. red.: vzniklo Tesco na Zlatých pieskoch), takže som hovoril aby ten druhý pokus v Rači bol úspešný a táto predajňa, aby tu bola dlhodobo, aby boli ľudia spokojní, aby boli aj zamestnanci spokojní. Som rád že Tesco sa rozhodlo podporiť aj našu škôlku na Plickovej takýmto pekným spôsobom, a verím že to motivuje aj obyvateľov Rače aby sem prišli nakupovať, a škola vyzbiera peniaze. Teším sa na spoluprácu, verím tomu že nadviažeme spoluprácu v rámci našej mestskej časti, možno v rámci nejakých kultúrnych podujatí, kde si budeme vedieť navzájom pomáhať,“ uviedol Michal Drotován.

Nová predajňa v obchodnej pasáži obytného komplexu Rínok Rača má úctyhodných zhruba 700 štvorcových metrov a ponúkne zákazníkom široký sortiment čerstvých a trvanlivých potravín, vrátane odevov vlastnej módnej značky F&F. Nový obchod prinesie v Rači prácu každý deň pre 16 zamestnancov. Súčasťou predajne sú dve pokladne ale i zóna s piatimi samoobslužnými pokladňami Scan&Shop.

Pozrite si príhovor starostu Rače Michala Drotována a generálneho riaditeľa reťazca Martina Kuruca:

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu