11.6 C
Bratislava
nedeľa, 28. apríla 2024

Reťazec Terno sa rozšíril o 3 predajne, spolu má už 162 obchodov

Najčítanejšie

Spoločnosť TERNO real estate rozšírila v novembri svoju sieť o 3 predajne v Bratislave, Senci a Modre. Počet predajní Terno tak stúpol na 130. Spolu s 32 predajňami potravinového reťazca KRAJ tak spoločnosť privíta zákazníkov už v 162 prevádzkach.

Po úspešnej akvizícii spoločnosti KON-RAD akcionárom Sandberg Capital, ktorá sa primárne zameriava na veľkoobchodnú činnosť v oblasti potravín a gastro segmentu, sa zákazníci v polovici novembra dočkali najskôr otvorenia predajne Terno v OC Kocka v Modre, následne predajne na Fučíkovej ulici v Senci a do tretice predajne na Zlatých pieskoch v Bratislave.

„Na integrácii trojice prevádzok do siete Terno sme intenzívne pracovali od začiatku októbra, pričom sa nám podarilo splniť plán, že ich otvoríme do konca tohto roka. Vďaka efektívnej spolupráci sme ich otvorenie zrealizovali v priebehu rekordných dvoch týždňov, a to od 13. do 27. novembra,“ hovorí Peter Vanek, marketingový manažér spoločnosti TERNO real estate, s. r. o.

Supermarket na Zlatých pieskoch sa rozšíril v oblasti mrazeného tovaru, pribudol širší sortiment čerstvého a dopekaného pečiva. Taktiež sa doplnila ponuka čerstvého ovocia a zeleniny.

„Touto úpravou sme chceli ponúknuť viac alternatív pre existujúcich veľkoobchodných zákazníkov a zároveň prilákať nových zákazníkov, ktorí hľadajú alternatívu pre bežný nákup potravín oproti iným obchodným reťazcom na území Bratislavy a blízkeho okolia,“ vysvetľuje Peter Vanek.

Táto predajňa je navzdory všeobecnej popularite ako Cash&Carry predajňa voľne dostupná aj bežnému zákazníkovi bez nutnosti registrácie.

Po akvizícii troch predajní na západnom Slovensku sa spoločnosť TERNO real estate strategicky sústredí aj na posilnenie svojej pozície v iných regiónoch.

V roku 2024 plánuje otvoriť ďalšie nové prevádzky napríklad na Liptove a Spiši, ale aj na strednom Slovensku. Expandovať pritom budú obe značky, Terno i KRAJ.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne