20 C
Bratislava
štvrtok, 16. mája 2024

Lesk a pohodlie: tajomstvo spojenia dámskych funkčných legín a zlatých šperkov

Najčítanejšie

Ešte stále rozmýšľate, čím prekvapíte svojho blízkeho na Vianoce? Spojte v darčeku uznanie športových úspechov a obdiv ku kráse. Aj počas tréningu a aktívneho oddychu môžete zostať skutočnou ženou. Módne dámske športové legíny s topmi v športovom štýle sa hodia k tým správnym šperkom.

Športový trend v roku 2024: elastické legíny

Počas športu musí vybavenie spĺňať niekoľko pravidiel: bezpečnosť, funkčnosť, pohodlie, jednoduchá starostlivosť, odolnosť proti opotrebovaniu. High-tech tkaniny novej generácie plne spĺňajú tieto požiadavky. Na tvorbu legín sa výborne osvedčila látka, v ktorej 87 % tvorí tenký pevný nylon, 13 % jeden z najpružnejších materiálov na svete, spandex.

Výhody legín vyrobených z látok novej generácie:

• okamžite odstránia prebytočnú vlhkosť z povrchu pokožky;
• rýchlo schnú – pokožka sa neochladzuje, nevzniká nepríjemný pocit mokrého oblečenia;
• natiahnu sa o 300-500 %, okamžite obnovia svoj pôvodný tvar; na oblečení nie sú žiadne záhyby, nič sa nešmýka;
• prevencia kŕčových žíl – zabezpečia normálny prietok krvi počas aktivít a v období odpočinku.
• Legíny s vysokým strihom a špeciálnymi švami korigujú nedostatky siluety, sú príjemné na dotyk, pomáhajú dosiahnuť lepšie výsledky pri tréningu.

Ako si vybrať zlaté šperky pre športový vzhľad

Šport a pôvab nie sú antagonistami. Venujte pozornosť profesionálnym športovcom: zlaté prstene, náramky a prívesky na retiazkach im nebránia v nastavovaní rekordov a predvádzaní zázrakov ľudskej vytrvalosti. Zlatý prsteň darovaný milovanou osobou zdvihne náladu a dodá silu.

Základné pravidlá pri výbere zlatých šperkov pre vzhľad športového štýlu:

• minimalizmus, ktorý zdôrazňuje jednoduché línie oblečenia;
• bez ostrých rohov; bez kamienkov a vyčnievajúceho kovového dekoru;
• s bezpečne upevnenými kameňmi alebo reliéfnym vzorom;
• pevný, so spoľahlivým uzáverom.

Zlato je inertný kov, neoxiduje od potu, nespôsobuje alergie, je vždy moderné. Je dôležité, aby zloženie ligatúry (povinné kovové nečistoty v šperkovom zlate) neobsahovalo nikel a zinok, preto si vyberajte biele a ružové zlato vysokej kvality.

Tenká zlatá retiazka s príveskom, prsteň s rastlinným alebo geometrickým ornamentom, náramok zo širokých oválnych zlatých článkov sa hodí k funkčným legínam a topu. Krásne, štýlové a bezpečné.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne