11.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Z RTVS odchádza riaditeľ Sekcie online služieb Pavol Pavlík

Najčítanejšie

Z RTVS odišiel po vzájomnej dohode k 8. januáru riaditeľ Sekcie online služieb Pavol Pavlík.

„S pánom Pavlíkom sme mali v rámci RTVS viac ako rok dobrú vzájomnú profesionálnu spoluprácu, za čo sa mu chcem poďakovať. Naša dohoda bola z oboch strán veľmi korektná,“ povedal generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj.

Vedením sekcie je poverený projektový manažér Sekcie generálneho riaditeľa Peter Földváry. Pavlík vo funkcii pôvodne nahradil v januári 2023 Matúša Miklošíka, ktorý bol len dočasne poverený vedením sekcie.

Pavol Pavlík vyštudoval filozofiu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave a následne masmediálnu a marketingovú komunikáciu na Fakulte masmédií Paneurópskej vysokej školy.

Má dlhoročné skúsenosti v oblasti médií a online komunikácie. Pracoval ako redaktor, moderátor, dramaturg a šéfredaktor v Slovenskom rozhlase, rádiu Twist a v TV Markíza.

Od roku 2004 bol výkonným a projektovým riaditeľom v spoločnosti Media One s.r.o., kde zodpovedal za riadenie spoločnosti a projektov a poskytoval konzultácie v komunikačnej a mediálnej oblasti. Na pozíciu riaditeľa sekcie nových médií RTVS nastúpil 15. januára 2023 a funkciu opustil 8. januára 2024.

(ts, red)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne