17.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

V Podunajských Biskupiciach zaznamenali na viacerých miestach poruchy na verejnom osvetlení

Najčítanejšie

Starosta bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice informoval na sociálnej sieti „v uplynulých dňoch a týždňoch sme zaznamenali na viacerých miestach v Podunajských Biskupiciach poruchy na verejnom osvetlení. Najmä v zime, kedy je veľkú časť dňa tma, nič príjemné. Túto službu nezabezpečuje mestská časť (správcom a prevádzkovateľom je hlavné mesto prostredníctvom mestského podniku Technické siete Bratislavy), neznamená to však, že ak niečo nefunguje a nemáme na to priamy dosah, dávame od problému ruky preč. Práve naopak.

Samozrejme, problémy s poruchami pouličných lámp nemajú len Podunajské Biskupice, ale celá Bratislava. Je preto jasné, že opraviť sa nedajú hneď a všade. Keď však niečo trvá dlho, nikoho to neteší a vtedy zvyknem dvihnúť telefón či zaklopať na dvere a hľadám s kompetentnými cestu, ako riešenie problému urýchliť – až do jeho vyriešenia. Tak tomu bolo aj pri poruche osvetlenia na Podunajskej či na Geologickej ulici.

Tu vás chcem však opätovne požiadať – aj takejto mojej urgencii musí predchádzať samotné nahlásenie problému priamo správcovi, Technickým sieťam Bratislavy. Ideálne hneď, ako sa objaví. Tak ako to urobili aj viacerí obyvatelia z Geologickej, kde vypadlo verejné osvetlenie ešte začiatkom roka a tento víkend sme sa konečne dočkali nápravy.

Preto, ak spozorujete, že na vašej ulici alebo v okolí prestala svietiť lampa:
Nahláste to správcovi bezodkladne cez online formulár (na mape si nájdite lokalitu a konkrétnu lampu) > tu

Ak sa ani potom problém nerieši, napíšte mu urgenciu mailom s predmetom správy „PORUCHA – URGENCIA“ na podnety@tsb.sk.“

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne