13.9 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

Matúš Čupka: Upratujeme ulice po víchrici

Najčítanejšie

Starosta bratislavskej mestskej časti Nové Mesto informoval v utorok 30. januára na sociálnej sieti „Dnes ste si mohli všimnúť zvýšenú aktivitu našich kolegýň a kolegov z Eko-podniku VPS. Okrem pravidelného čistenia a údržby ulíc, dnes dopoludnia opäť zasahovali na rôznych miestach v našej mestskej časti, aby odstraňovali následky po víchrici.

V dôsledku silného vetra, ktorý sa prehnal počas uplynulého týždňa, došlo k poškodeniu a vyvráteniu drevín po našej mestskej časti.

V štvrtiach ako Kramáre a Pokrok sa venovali najmä odstráneniu vyvráteného stromu, zhromaždeniu rozfúkaného odpadu a odstráneniu popadaných a zlomených konárov.

Chcel by som sa poďakovať za vašu trpezlivosť, aj za spoluprácu pri nahlasovaní miest s padnutými konármi – vy, obyvatelia, ste najlepší zdroj podnetov, preto nás neváhajte kontaktovať s problémami podobného charakteru. Spolu robíme našu mestskú časť krajšou,“ uviedol Matúš Čupka.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne