19.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Ružinov spúšťa ďalšiu zónu rezidentského parkovania, na Trávnikoch

Najčítanejšie

Starosta bratislavskej mestskej časti Ružinov Martin Chren informoval o „spustení ďalšej ružinovskej zóny regulovaného parkovania, tentokrát na sídlisku Trávniky, ktoré sa už blíži. S prácami na novom dopravnom značení, ale aj na stavebných úpravách, ktorými sa zachránia niektoré existujúce parkovacie miesta (ktoré by inak nespĺňali normy) a pridajú aj nejaké nové, chceme začať hneď na jar, len čo to počasie dovolí.

Viac hláv však znamená aj viac rozumu, a nikto nepozná svoju komunitu lepšie ako vy samotní, obyvatelia. Preto už síce máme pripravené a pred schválené projekty dopravného značenia, chceme ich však prerokovať aj s vami a zozbierať vaše pripomienky a nápady.

Už v pondelok o piatej sme preto organizovali verejné on-line prerokovanie projektu rezidentského parkovania na Trávnikoch. A ak náhodou ste on-line prerokovanie nestihli, nevadí. Pripomienky a otázky môžete poslať aj e-mailom do 18. februára.

Viem, že väčšina obyvateľov už spustenie zóny netrpezlivo očakáva, lebo logicky – po minuloročnom spustení zóny na Štrkovci sa síce parkovanie na tomto sídlisku zlepšilo, mnoho áut sa však presunulo do okolia. Aj preto so zavádzaním rezidentských zón nemôžeme prestať – nie kvôli sebe, ale kvôli vám,“ uviedol Martin Chren.

Na tomto linku nájdete aj celý parkovací projekt, ako bol navrhnutý > tu

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne