23.1 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

„Navrhni merch pre Staré Mesto“: Výstava štartuje v piatok 16. februára a potrvá až do 1. marca

Najčítanejšie

Mestská časť Staré Mesto vás „Pozýva na otvorenie výstavy, prezentácie súťažných návrhov na darčekové predmety Starého mesta, ktoré nám prišli do súťaže ,,Navrhni merch pre Staré Mesto“. Súťaž bola určená pre študentky, študentov a mladých grafických dizajnérov a dizajnérky do 30 rokov.

Návrhy, ktoré do súťaže prišli, mali veľmi široký záber. Často sa opakoval motív vyzdvihnutia konkrétnej mestskej architektonickej ikony, či práca s typografiou. Porota hodnotila okrem splnenia tematického zadania aj kvalitu spracovania umeleckého návrhu, kreativitu a originalitu súťažiacich. S víťazkou súťaže sme nadviazali spoluprácu a momentálne sme v štádiu prispôsobovania návrhu na
jednotlivé produkty.

Otvorenie výstavy a malé pohostenie
– 16.2.2024 – 15:00
v Zichyho paláci na 2. poschodí (pri hudobnej sále)
Trvanie výstavy do 1.3.2024
Budeme sa na vás tešiť.

V Starom Meste nám záleží na kvalite celku aj detailov. Dizajn vnímame ako esenciálnu kvalitu každej veci, ktorú ľudská ruka vyprodukuje, a preto ho nechceme nechať iba v galériách a kultúrnych „svätostánkoch”.

Merch a reprezentatívne darčeky sú pre mestskú časť nevyhnutnou súčasťou práce, ktorú robíme, preto sme sa rozhodli vyhlásiť súťaž na vytvorenie vizuálneho konceptu propagačných a reprezentatívnych predmetov s identitou našej mestskej časti.
Ďakujeme všetkým zapojeným a tešíme sa na ďalšie podobné spolupráce, výzvy a súťaže,“ uviedla mestská časť Staré Mesto.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne