22 C
Bratislava
sobota, 11. mája 2024

Zimný štadión Ondreja Nepelu zaplnili princezné, piráti a zvieratká

Najčítanejšie

V nedeľu 18. februára sa v Novom Meste uskutočnilo podujatie Karneval na ľade. Súčasťou podujatia bol kurz korčuľovania so školou Jumping Joe, detské súťaže na korčuliach, súťaž o najoriginálnejšiu karnevalovú masku, či maľovanie na tvár a tombola.

Podujatie organizovala mestská časť v rámci cyklu „Novomestské rodinní nedele“ na zimnom štadióne Ondrea Nepelu a zúčastnil sa ho aj starosta Matúš Čupka so svojimi deťmi.

Starosta mestskej časti Nové Mesto Matúš Čupka sa zdôveril: „Karneval na ľade, ktorý sme si dnes užili na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, bol nádhernou bodkou za tohtoročným fašiangovým obdobím. Teším sa, že sme sa s najmenšími obyvateľkami a obyvateľmi našej mestskej časti mohli zabaviť v maskách na korčuliach a vychutnať si veselý program. A vyviazli sme bez modrín!

Ďakujem, že som mohol stráviť nedeľné dopoludnie v takej príjemnej atmosfére, a že ma sprevádzali pani prednostka Barbora Mareková a poslanci miestneho zastupiteľstva, pani Mašátová Haliaková, pani Bilská a pán Liška.

Oceňujem aj kvalitne zorganizovanie podujatia, na ktorom sa podieľalo naše Oddelenie kultúry, športu a voľného času s podporou EKO-Podnik VPS.

Nedele v našej mestskej časti patria rodinám a deťom a mňa teší, že ako mestská časť už viac ako rok v tieto dni prinášame pravidelný program pre najmenších. Budem preto rád, keď tradícia Novomestských rodinných nedieľ nebude utíchať a bude sa tešiť záujmu, tak ako to bolo aj pri nedeľnom karnevale na ľade,“ uviedol Matúš Čupka.

zdroj: FB/Matúš Čupka sa stará o Nové Mesto

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne