Na Račianskej finišuje projekt Pri Mýte

Developerská spoločnosť Penta Real Estate informuje: „Práce na poslednej etape projektu Pri Mýte pokračujú rýchlym tempom. V priestore medzi etapami sme ukončili navážanie substrátu, ktorý bude slúžiť ako podklad pre výsadbu stromov a rastlín v budúcom parku.

Novú zeleň získa aj Račianska ulica, kde pozdĺž celej budovy už vysádzame stromy, ktoré po rozrastení vytvoria príjemnú alej. Nové stromy zároveň poskytnú tieň obyvateľom, chodcom či cyklistom počas letných mesiacov.

Dokončujeme aj chodníky prepájajúce celé územie, na ktorých pokladáme dlažbu, typickú pre mestské prostredie. Práce napredujú aj v interiéroch, kde dokončujeme posledné detaily bytov a pripravujeme ich na technické obhliadky pre klientov.

V poslednej etape projektu „Pri Mýte“ nájdete 6 kancelárskych priestorov, ktoré sú vyhotovené v štandarde holopriestoru. Vďaka tomu poskytujú maximálnu flexibilitu pre prispôsobenie sa firemným potrebám a moderným pracovným trendom.

Projekt navyše ponúka možnosť spojenia susedných kancelárií, čo umožňuje vytvorenie rozľahlejšieho pracovného priestoru podľa potreby. Veľkým benefitom je pešia dostupnosť potrebných služieb a obchodov v okolí projektu, čo určite ocení každá firma.

Okrem kancelárskych priestorov sa v ponuke nachádza aj posledných 5 dostupných retailových priestorov, situovaných priamo na hlavný ťah Račianskej ulice.

Výborná a dostupná lokalita s veľkou frekvenciou potenciálnych zákazníkov zabezpečí, že obchodný priestor nikto neprehliadne. Navyše dve postranné prevádzky poskytujú ideálny priestor pre príjemné vonkajšie sedenie na terasách na zriadenie kaviarne,“ uviedla Penta Real Estate.

zdroj: FB/Penta Real Estate, #PriMýte
Každá loggia je vybavená posuvnými panelmi, ktoré si obyvatelia môžu prispôsobiť podľa počasia. V prípade dažďa alebo silného slnečného žiarenia, môžu obyvatelia uzavrieť celú loggiu. Posuvné panely nie sú len praktické. Ich jemná metalická farba zachytáva a odráža slnečné svetlo pri každom západe, čím dodáva stavbe jedinečný farebný nádych. Navyše poskytnú obyvateľom aj dostatok súkromia. (zdroj: FB/Penta Real Estate, #PriMýte)

(fb)

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu