23.4 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

V Novom Meste ostáva posledný deň na prihlásenie sa novej riaditeľky/riaditeľa ZŠ a MŠ Cádrova na Kramároch

Najčítanejšie

Bratislavská mestská časť Nové Mesto informuje:“ Základná škola s materskou školou Cádrova v Bratislave dostala nový moderný pavilón a teraz hľadá skúseného manažéra/ku, ktorý/á sa chopí vedenia. Zapojte sa do výberového konania.

Ako riaditeľ/riaditeľka budete viesť modernú ZŠ s MŠ, ktorá sídli v komplexe budov od významného architekta Vladimíra Dedečka. V areáli školy vlani pribudol nový pavilón, ktorý vznikol prestavbou budovy bývalej kuchyne s jedálňou. Pavilón umožní rozšírenie kapacít školy a v jeho interiéri sa tiež nachádza jedáleň s modernou kuchyňou.

Škola vo svojom vzdelávacom programe podporuje výučbu cudzích jazykov, pozornosť venuje aj rozvoju digitálnych zručností a pohybových zručností svojich žiakov.

Žiadosť o účasť na výberovom konaní spolu s požadovanými dokumentami je potrebné doručiť do piatku 23. februára 2023. Úspešného kandidáta/kandidátku vyberie Rada školy. Funkčné obdobie riaditeľa školy je päťročné,“ uviedla mestská časť.

Viac o pracovnej ponuke a spôsobe zapojenia sa do výberového konania nájdete > TU

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne