17.1 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Špeciálny projekt Fun rádia, v ktorom Sajfa spovedá prezidentských kandidátov, je späť

Najčítanejšie

Fun rádio opäť spúšťa úspešný projekt SAJFA vs. KANDIDÁT, ktorý bude po štvrtýkrát odvysielaný v éteri najzábavnejšieho rádia. Tretíkrát pri príležitosti prezidentských volieb. Rozhovory s vybranými prezidentskými kandidátmi si poslucháči Fun rádia môžu vypočuť od 18. – 20. marca po 15:00 v špeciálnej rubrike popoludňajšej Sajfa šou.

Rubrika SAJFA vs. KANDIDÁT je postavená na výraznej osobnosti Sajfu, ktorý do rozhovorov vnáša osobný vklad, subjektívny pohľad a svojský humor. Sajfa je hlavne moderátor a zabávač, preto rozhovory s prezidentskými kandidátmi nemajú ambíciu konkurovať serióznym politickým debatám. Koncept rubriky SAJFA vs. KANDIDÁT zostáva nezmenený: priblížiť kandidátov ako ľudí, nie ako politikov.

„Som rád, že sa Sajfa opäť dal na tento predvolebný projekt. Rubrika SAJFA vs. KANDIDÁT nie je klasickou politickou diskusiou. Sajfa vie z ľudí počas rozhovorov vytiahnuť v skutočnosti zaujímavosti, ktoré inde nezaznejú. Nebojí sa pýtať aj otázky, ktoré by nikto iný nepoložil. Tak tomu bude aj tento rok. Verím, že to pomôže voličom pri rozhodovaní sa v prezidentských voľbách,“hovorí Marek Mikúšek, programový riaditeľ RADIO GROUP a.s., ktorá zastrešuje Fun rádio.

Kandidáti boli vybraní na základe výsledkov Generálky prezidentských volieb na webe funradio.sk. V sobotu 9.3. mohol každý návštevník webu zahlasovať za jedného z oficiálnych kandidátov.

Traja kandidáti s najvyšším počtom hlasov dostali pozvanie do Fun rádia, a to v poradí Ivan Korčok, Peter Pellegrini a Štefan Harabin. Kandidát Peter Pellegrini odmietol účasť, a tak pozvanie dostal štvrtý v poradí, Igor Matovič.

Termíny rozhovorov s tromi kandidátmi na prezidenta Slovenskej republiky:
– 18.3.2024 s Ivanom Korčokom
– 19.3.2024 s Igorom Matovičom
– 20.3.2024 so Štefanom Harabinom

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne