5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Krištáľové krídlo na RTVS – najsledovanejší nespravodajský program dňa v prime-time

Najčítanejšie

Divácky dlhodobo obľúbená šou Milujem Slovensko potvrdila svoju stabilnú pozíciu v piatkovom hlavnom vysielacom čase. Relácia sa opätovne stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa a teší sa neutíchajúcej priazni divákov. Znamenitý výsledok dosiahol priamy prenos zo slávnostného galavečera Krištáľové krídlo.

Odovzdávanie ocenení najväčším osobnostiam Slovenska bolo najsledovanejším nespravodajským programom dňa v hlavnom vysielacom čase. Nedeľný Duel šampiónov si v silnej konkurencii udržal svoje postavenie a stal sa trhovou dvojkou v prime-time.

V piatok si premiérovú epizódu 14. série súťažnej šou Milujem Slovensko na Jednotke pozrelo 344.000 divákov pri trhovom podiele 19,1 % v cieľovej skupine 12+ a stala sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

Divácky úspech zaznamenala aj premiérová epizóda novej série cestopisnej relácie Cestou necestou, ktorú sledovalo 210.000 divákov pri trhovom podiele 14,9 % v univerzálnej cieľovej skupine.

V sobotu večer Jednotka priniesla divákom priamy prenos zo slávnostného galavečera Krištáľové krídlo. Odovzdávanie ocenení najväčším osobnostiam Slovenska si nenechalo ujsť 267.000 divákov pri trhovom podiele 16,2% v cieľovej skupine 12+ a stalo sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa v prime-time.

V noci ponúkla Jednotka divákom reprízu relácie Hit roka, ktorú sledovalo 106.000 divákov pri trhovom podiele 11,9 % v univerzálnej cieľovej skupine.

V nedeľu ponúkla RTVS divákom na Jednotke v premiére ďalšiu z finálových častí Duelu šampiónov. V prime-time si ju pozrelo 315.000 divákov pri trhovom podiele 15 % v cieľovej skupine 12+. Relácia si udržala svoje stabilné postavenie a v silnej konkurencii bola opäť trhovou dvojkou v hlavnom vysielacom čase.

Diváckemu záujmu sa tešila aj politická diskusná relácia O 5 minút 12, ktorú si na Jednotke a RTVS :24 pozrelo celkom až 400.000 divákov a stala sa tak celkovo najsledovanejšou nedeľnou politickou diskusnou reláciou. Na Jednotke si ju nenechalo ujsť 346.000 divákov pri trhovom podiele 28,4 % v cieľovej skupine 12+.

Na spravodajskom okruhu :24 sledovalo reláciu ďalších 54.000 divákov pri trhovom podiele 4,4 % v univerzálnej cieľovej skupine. Nasledovala publicistická relácia Občan za dverami s Patrikom Hermanom, ktorá v silnej konkurencii dosiahla sledovanosť až 225.000 divákov pri trhovom podiele 18,7 % v cieľovej skupine 12+.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne