17.1 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Počas Veľkej noci budú deti v bratislavskej ZOO hľadať vajíčka

Najčítanejšie

ZOO Bratislava je otvorená každý deň, aj počas Veľkej noci. Počas veľkonočných prázdnin bude pre návštevníkov pripravený zaujímavý a rozmanitý program – komentované kŕmenia, vzdelávací ostrov o migrácii vtákov, deti určite nadchne veľkonočná areálová hra „Hľadanie vajíčok“.

Návštevníci sa môžu tešiť až na 31 komentovaných kŕmení pri 22 druhoch zvierat. Počas veľkonočného piatku bude návštevníkom k dispozícii vzdelávací ostrov venovaný téme migrácii vtákov.

Vzdelávací ostrov bude situovaný od 10.00 h do 15.00 h nad výbehom žiráf. Súčasťou vzdelávacieho ostrova je aj ZOOlovoc, miesto, kam môžu návštevníci priniesť veľkonočnú mrkvu alebo jabĺčka pre zvieratá.

Hlavne pre deti je pripravená areálová hra „Hľadanie vajíčok“, ktorá sa začína v sobotu, 30. marca. V areáli zoo bude poschovávaných až 200 dekoračných vajíčok. Návštevníci si ich môžu zobrať domov ako súčasť svojej veľkonočnej výzdoby. Keď ich donesú ukázať do Zooshopu, dostanú za nájdené vajíčka malú odmenu. Areálová hra sa bude konať až do nájdenia posledného vajíčka.

ZOO Bratislava upozorňuje na podvodnú facebookovú stránku, ktorá sa vydáva za originál

Pravá stránka má v názve „ZOO Bratislava“ , podvodná napodobenina sa volá „Bratislava ZOO“ a vo svojich postoch promuje súťaž o vstupenky, „výhercov“ kontaktuje cez správu s požiadavkou zaplatenia 2 eur, ako poplatku za poštovné. ZOO Bratislava odporúča všetkým, ktorí zaplatili, aby kontaktovali banku a zažiadali o zablokovanie karty.

ZOO Bratislava vyzýva ľudí, aby nekomentovali súťaž na podvodnej stránke, neodpisovali na správy a na Facebooku ju nahlásili ako podvodnú. ZOO Bratislava už prípad rieši s Políciou SR.

podvodná stránka, ktorá sa vydáva za originálnu stránku ZOO (zdroj: ZOO Bratislava)

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne