21.6 C
Bratislava
streda, 1. mája 2024

Na jeseň príde do kina pokračovanie kultového slovenského filmu LÓVE 2. Akčňák Jakuba Kronera sa vracia do slovenských kín

Najčítanejšie

Už túto jeseň vtrhne do kín Lóve 2, akciou nabitý thriller režiséra Jakuba Kronera. Stretnete starých známych z jednotky Maťa (Michal Nemtuda), Veroniku (Kristína Svarinská) aj Tomáša (Jakub Gogál), ale rozhodne nečakajte sentimentálnu stretávku po desiatich rokoch.

V novinke sa môžete tešiť na dramatické zvraty, prepracované bojové scény, strieľačky, naháňačky na Slovensku i v Thajsku, či kaskadérske scény pod dohľadom Vladimíra Furdíka (áno, áno, Night King z Hry o tróny).

Prvá ochutnávka Lóve 2 v tomto teaseri, čoskoro toho dáme viac. Oveľa viac! 🙂 V kinách od 24. októbra vďaka distribučnej spoločnosti Continental film:

Romantický vzťah Maťa a Veroniky sa zmení na komplikovaný, životu nebezpečný trojuholník. Zasiahne ich brutálny boj o moc, v sieti intríg a korupcie v tieni mafie, ktorá sa neštíti ani politickej vraždy.

Thajsko sa zdá byť dostatočne ďaleko – ideálny úkryt pre pár zločincov z východnej Európy, ktorí netušia, že sa sami môžu stať ľahkou korisťou pre väčších predátorov.

Ako v tomto šialenstve obstojí osamelý bojovník, ktorý bojuje s tieňmi vlastnej minulosti? Môže ho ešte zachrániť nejaká láska a dokáže si to uvedomiť skôr, než bude neskoro? Dá sa vôbec z tohto šialeného kolotoča uniknúť?

foto: INOUT Studio, zdroj: Continental film
foto: INOUT Studio, zdroj: Continental film

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne