14.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Zápis detí do prvých ročníkov petržalských základných škôl sa začína už o pár dní

Najčítanejšie

Mestská časť Petržalka informuje: „Áno, je to tu, z vašich malkáčov sa expresnou rýchlosťou stávajú velkáči a čochvíľa nastúpia do prvej triedy. No ako pri všetkých prechodoch do nového spoločenstva, ani teraz ich neminie rituál (čítajte zápis), bez ktorého titul školáka či školáčky len ťažko dosiahnuť.

Zápis detí do 1. ročníkov základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka prebehne už v polovici apríla.

Na výber máte z nasledujúcich termínov:
PIATOK: 12. apríla 2024 v čase od 15:00 do 18:00
SOBOTA: 13. apríla 2024 v čase od 08:00 do 12:00

Zápis je možné realizovať s osobnou prítomnosťou detí a rodičov v priestoroch príslušných základných škôl. O prijatí dieťaťa na plnenie povinnej školskej dochádzky rozhodne riaditeľ základnej školy do 15. júna 2024.

VIAC INFO k povinnému zápisu detí do 1. ročníkov nájdete tu: https://bit.ly/zapisZS24, alebo na weboch našich verejných základných škôl. Tešíme sa na vás.

Máte doma Petržalčatá tešiace sa do škôlky? Čochvíľa čaká táto náležitosť aj ich. A nebojte sa nič, o podrobnostiach vás, samozrejme, budeme včas informovať,“ uviedla mestská časť.

Bližšie informácie o zápise detí na plnenie povinnej školskej dochádzky budú zverejnené na webových stránkach jednotlivých základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka:

ZŠ Budatínska 61, Bratislava
ZŠ Černyševského 8, Bratislava
ZŠ Dudova 2, Bratislava
ZŠ Gessayova 2, Bratislava
ZŠ Holíčska 50, Bratislava
ZŠ Lachova 1, Bratislava
ZŠ Nobelovo námestie 6, Bratislava
ZŠ Pankúchova 4, Bratislava
ZŠ Prokofievova 5, Bratislava
ZŠ Tupolevova 20, Bratislava
ZŠ Turnianska 10, Bratislava

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne