16.3 C
Bratislava
piatok, 26. júla 2024

Dopravný podnik Bratislava vypraví na Deň detí Cabriobus

Najčítanejšie

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí pripravuje Dopravný podnik Bratislava pre najmenších fanúšikov MHD niečo výnimočné.

V sobotu 1. júna opäť vypravíme obľúbený Cabriobus, ktorý bude premávať z Patrónky na Železnú studničku. Tento otvorený autobus ponúka jedinečný výhľad na bratislavskú prírodu a zároveň príjemný zážitok pre celú rodinu.

Cabriobus bude premávať  v sobotu 1. júna 2024 od 9:00 do 19:00 v hodinovom intervale na trase Patrónka – Červený most – Partizánska lúka – Klepáč – Deviaty mlyn – Železná studnička. Jazda Cabriobusom bude bezplatná, pre najmenších cestujúcich má Dopravný podnik pripravené pamätné cestovné lístky a malé prekvapenie.

Počas víkendov a voľných dní zároveň ponúka DPB aj atraktívne spojenie vyhľadávaných turistických lokalít s centrom mesta prostredníctvom rekreačných liniek #sMHDpozelenej. Na týchto linkách platí bežná tarifa MHD.

Viac informácií o podujatí aj cestovný poriadok Cabriobusu sú zverejnené na webe www.dpb.sk/dendeti2024

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne