5.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

RTVS: Legendárne hity v piatok večer na Jednotke

Najčítanejšie

Piatkové Legendy popu na Jednotke budú naposledy v znamení legendárnych hitov piatich dekád slovenskej populárnej hudby. 22. februára o 20.10 zaznejú na obrazovkách verejnoprávnej televízie nezabudnuteľné šlágre Františka Krištofa Veselého, Melánie Olláryovej, ale aj skupín Prúdy, Modus, Metalinda, Team či Money Factor. Glosátormi záverečnej časti hudobno-zábavného programu Legendy popu budú v piatok večer na Jednotke Laco Lučenič, Eva Máziková a Julo Viršík. Legendy popu – to sú hviezdy, ktorým čas neubral na lesku a sláve a piesne, ktoré si spieva niekoľko generácií.

zmensena foto-Milan_Kristína3
Milan Zimnýkoval a Kristína Farkašová v Legendách popu

Zoznam interpretov a skladieb – Legendárne hity:

Alžbeta Bartošová Lístoček z brezy (M. Olláryová)
Kristína Turjanová Prečo sa máme rozísť (F.K. Veselý)
Jakub Ursiny Let’s make a summer (Beatmen)
Lukáš Adamec Čierna ruža (Prúdy)
Brunno Oravec Spoluhráčka (Modus)
Lucia Molnárová Čo o mne vieš (D. Rolincová)
Peter Cmorík Ján Amos Džínový (Metalinda)

Cmorík, Adamec, Oravec, Ďurica

Vráť trochu lásky medzi nás (Money Factor)

Adam Ďurica Je to vo hviezdach (Team)
Zuzana Smatanová

Daj ruku do mojej ruky (Z. Smatanová)

 

 

Legendy popu, šou plnú emócií a spomienok na najväčšie hudobné osobnosti sme vysielali na Jednotke každý piatok od 20.10 a v repríze v sobotu predpoludním od jesene 2011. Tento program, ktorým vás od samého začiatku sprevádzala dvojica Milan Zimnýkoval a Kristína Farkašová, vám ukázal hviezdy tak, ako ste ich doteraz ešte nevideli a hlavne nepočuli!

zmensena foto-Milan_Kristína_Legendy_popu
Milan Zimnýkoval a Kristína Farkašová v Legendách popu

Legendy popu mali spolu 38 pokračovaní, spievalo sa viac ako 300 rôznych skladieb, večer patril takým hviezdam, akými sú Marika Gombitová, Marie Rottrová, Richard Műller, Miro Žbirka, Michal David, Karel Gott, Lucie Bílá, Karol Duchoň, Dalibor Janda, Waldemar Matuška, Peter Nagy či skupiny Elán, Olympic a Tublatanka.

Legendárny hity spievala mladšia generácia spevákov, medzi nimi aj Peter Cmorík, Zuzana Smatanová, Markéta Poulíčková, Kuly, Nela Pocisková, Robo Opatovský, Marián Čekovský, Mária Čírová, Martin Harich, Katka Knechtová, Katarína Hasprová či Martin Chodúr.

Neoddeliteľnou súčasťou večerov bolo glosovanie známymi osobnosťami. V úlohe glosátorov sa predstavili aj Milan Lasica, Milan Kňažko, Martin Sarvaš, Karel Šíp, Laco Lučenič, Jozef Bednárik a množstvo ďalších osobností úzko spojených s vystupujúcimi legendami.

Legendy popu patrili k najsledovanejším programom RTVS. Medzi najúspešnejšie vydania sa zapísali Legendy popu s Karlom Gottom (552 tis. divákov), Karolom Duchoňom (453 tis. divákov) a Marikou Gombitovou (422 tis. divákov).

web http://legendypopu.stv.sk/

facebook http://www.facebook.com/LegendyPopu

Informácie pre portál masmediálne.info poskytol hovorca RTVS Richard Šümeghy, www.rtvs.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne